HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (407/1091) > >>

SithLord:
Üdv!Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2 03-as epizódot,Farek,hopkin! :worship:
Ez a Kraven mindig is unszimpi volt nekem,Nagyon vártam,hogy Tigra elkenje kicsit a száját.Tigrának is jól jött volna egy kis önbizalom erősítés.De szerintem egész jól helytállt.Hatodik tagnak Ben-t?Talán beugró lesz,egy-két rész elejéig.Mindenesetre kíváncsian várom,hogy mi lesz a folytatásban!!!

Farek:
Szegény Tigrának nem túl önbizalom növelő az elmúlt időszak. De majd nézzétek meg jön még rá jobb idő is... :)

És igen, Amazon mellett ő még egy igen... khm... érdekfeszítő hölgyemény... :)

Az új tagot illetően pedig... nyugtával dicsérd a napot (vagy egyéb, az ÁFA törvény szerint is elismert számviteli bizonylattal  :badteeth:)

Asys:
Farek mesternek és Hopkin-nak köszönöm a West Coast Avengers vol. 2. harmadik részét!  :worship:

Tigra legalább annyira megmozgatja a férfiember fantáziáját, mint Amazon...  :wub:  :badteeth:
Nem sokon múlt, hogy 4 (ill. 5) fősre fogyatkozzon a csapat...
Kraven rendkívül ravasz és cseles karakter, Tigra azért elég szépen helyt állt ellene (fizikailag)!
Jó volt a visszaemlékezés, ahogy elmagyarázták Ultron (el)szökését!  :bravo:
Energikon és Vasember mellé érkezett még egy ,,erőgép''!  :brow:
Várós a következő rész!  :rolleyes:

keildavid:
Tetszett ez a Nyugati Parti Bosszú Angyalai v2 3. rész! Köszönöm! :worship: :worship:
A történetben most Tigráról szólt, aki mint kiderült, haszontalannak érezte magát.Érdekes módon ott volt egy háttérszereplő(Alvilág Ostora), akit civilbe fel se lehetett ismerni. Bár úgy néz ki neki nem volt jelentős szerepe e sorozatba.
És akkor úgy néz ki az is kiderült, hogy a Nyugati Parti Bosszú Angyalainál ki lesz a 6. tag. De erről majd a későbbi történetbe majd meglátjuk.

Galamb:

--- Idézetet írta: Farek - 2011. Június 27., 21:18:16 ---Szívesen. Lehet, hogy be is perelték őket az X-ek védjegybitorlásért :)

--- Idézet vége ---
Ez jó:)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése