HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (372/1091) > >>

keildavid:
Köszönöm a Nyugati Part Bosszú Angyalai v2 8. számot! :worship: :worship:
Ismét jó volt a történet. Minden folytatásba egyre jobban kezd haladni a történet. Pl. az említett Pándúmonium mester, akivel találkoztak és az utalás ezek szerint arról szól, hogy még nem utoljára találkoztak vele.
És persze a többi téma se maradt el. Tigra és a Macskaemberek, valamit az előző részben az Ultron 12-esről, aki Mark-nak hívta magát.
És most meg felbukkantak a Rangerek is. Nagy csata volt az NYPA és a Rangerek között.

Bár feltűnt egy pár hiba, amit láttam. Jelenleg a csillaggal jelölt utalásokról van szó.
A 2. oldal 4. panelen a Pándémonium mester, akit említették.
Az 5. oldal 3. panelen az egy csillaggal jelölt utalás hiányzik. A két csillaggal jelölés megvan.
Csak ezek tűntek fel, amik hiányosak.

Fairlight:

--- Idézetet írta: Farek - 2011. December 02., 09:03:53 ---Ha igen,. akkor az Ezüst Utazóra tippelnék, de ez tényleg csak egy tipp.
Nebula később még visszatért, és jó nagy kavarodást okoz az Angyalok életében, de ez még jóval arrébb van.

--- Idézet vége ---

kronológiailag még az Angyalos történet jön Nebulánál, utánna a Végtelen Kesztyű (az ottani események miatt lényegében végeszakad a keresésének, és asszem Tűz Ura is kap róla 1 történetet (asszem a 1992-es Utazó Annual 2.-3. története, és később is beszél arról, hogy életcél nélkül maradt), viszont a már általam honosított Ezüst Utazó történetekben visszatér Nebula, aminek folytatását, és lezárását a Titkos Oltalmazókban találjátok a Chronopolison... :nezze: ...utánna már nemsok mindent kezdtek a karakterrel...

keildavid:
Köszönöm a Hatalmi Tényező: Bosszú Angyalai 4.8. számot! :worship: :worship:
És külön köszönet a Hatalmi Tényező 4.7. számból kijavított 17. oldalért. Megnéztem és észrevettem, hogy miről is van szó.
A befejezésbe nem is gondoltam, hogy ez is meg fog történni. Pl. a főszereplőknek elvileg nem volt szuperképességük, de a későbbiekben valamennyire mégis visszanyerték.
A végén meg tényleg érdekes döntés volt. Főleg, amikor kiderült, hogy egy váratlan segítséget is kaptak a szuperhős tagok.
És akkor ezzel most vége is van a Hatalmi Tényező történetnek. Tetszett ez a történet, hogy két 4 részes mini párhuzamosan kapcsolódott folytatás szerint(részben).

Farek:
Ja, lehet.  :lol:

garrido:

--- Idézetet írta: Farek - 2011. December 02., 09:03:53 ---Nebula később még visszatért, és jó nagy kavarodást okoz az Angyalok életében, de ez még jóval arrébb van.

--- Idézet vége ---

Az is egy nagyon jó történet lesz, de talán 5 éven belül kinn is lesz  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése