HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
gabo:
Köszi A Bosszú Angyalai Nyugati part v2 4-7-es részeit! Az események tényleg kezdenek felpörögni egyre jobb lesz ez a sorozat, de a csapatba mégis hiányzik nekem egy húzó ember, úgy mint a másik csapatban Amerika Kapitány vagy Thor...., Sólyomszem még nem igazi vezér,Vasember pedig nincs a toppon!! A Titkos Háborús bolygóról visszahozott Ultron fejről most halottam először! Köszi a képregényeket, sok sikert a továbbiakhoz! :worship:
Blue S:
Nyugati Part Bosszú Angyalai v2 8.
Úgy látszik, elkerülhetetlen az összecsapás Pándémónium mesterrel. Minden szál hozzá vezet.
Sólyomszem tényleg átnéz Bonitán, mivel ha valamit a fejébe vesz, akkor csak azt látja maga előtt. Azonban ez egy olyan hibája, amit az írók általában nagyon jól szoktak kihasználni, a Mennydörgőkben és itt is. Végül is Seregély jól megoldotta a dolgot.
Farek:
Igen, Sólyomszem döntése érthető, szerintem Seregély inkább azt nehezményezi, ahogy átnéz Bonita felett a drága jó férjura. Persze lehet, hogy valóban nőuralmat, vagy legalábbis egyenlőséget szeretne :)
Arról pedig, hogy Tigra mi mindenre képes, ne köss nagy összegű fogadásokat... ;)
SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2 08.részt,Farek,hopkin! :worship: :worship:
Talán nem véletlen,hogy Sólyomszem Ben-t látná szívesebben a csapatban,mint Tűzmadarat,hiszen a Lény már tapasztalt harcos akit mindenki ismer.Tűzmadárról meg alig tudnak valamit.Seregély,szerintem csak azt akarta,hogy még több lány legyen a bandában.Azért arra kíváncsi vagyok,hogy Tűzmadár nélkül,aki figyelmeztette az Angyalokat a veszélyre,hogy alakult volna az a csata ami kirobbant a két csoport között.Pándémonium felbukkanására még várat magára.De Tigra valóban megtudná ölni a démonmestert?Ezt erősen kétlem,de majd meglátjuk,hogy mi lesz ebből a történetszálból.
Várom a folytatást!!!Az ERŐ legyen veletek!!!
hopkin:
Köszi keildavid igyekszem javítani A hétvégén nem voltam internetközelben. Nem tudom hogy maradhatott két hiba is benne.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése