HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Blue S:
BA 262.
Herkules szándékát kitaláltam, mikor nézte a monitoron az elmélázó Namort, de így is nagyon bejött kettejük harca.
Még jó, hogy CSK ilyen gyors, különben tényleg nagy pusztítást vittek volna véghez. Rálya nagyon türelmesen kezelte a tényt, hogy a haverok kicsit átrendezték a partot. :lol:
Az Enklávénak utánna kellett olvasnom, mert már kiesett az a történet a fejemből. Gondolom, a három őrült tudós bosszút szeretne állni. Namor tagságából még adódhatnak bonyodalmak, mert Herkulessel ketten már túl sok a forrófejű tag a csapatban.
Fordítás és beírás is rendben, tőlem 5 csillagot kapott mindenre. Köszönöm! :cool:
Farek:
turkia: azért ha ez a csinos női test éppen hozzád bújna, a ruha pedig a sarokban lenne összegyűrve, mindjárt jobban tetszene, mi? ;) :P
Sajnos a Trion egyesüléssel kapcsolatos meg a WWH-s dolgokkal kapcsolatban nem tudok mit hozzátenni, mert nem ismerem Bulldi jelenkori történetvezetését. Az biztos, hogy az MC2-es világban valami más dimenzióba került.
Mivel valószínűleg legközelebb csak a két ünnep között járok ismét erre, ezért ezúton szeretnék mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt Kívánni! :xmas:
Olvassátok az Angyalokat szorgalmasan!
turkia:
Köszi a legújabb részért! :bravo: Azt kell mondjam, Amcsi Kapitány ruhája egy csinos női testen sem mutat jobban, így is röhejes. :lol:
Egy Bulldózer-szerű alak szájából elég vicces volt, ahogy sajnálkozik a bánásmód miatt, röhögtem is egyet rajta. Kedvelem B2-t, de azt kell mondjam, csak az apja miatt. (Bár igazság szerint őt is csak Romita által láttam jól és félelmetesen megrajzolva, ott igazán nehézkes és tömör és a sisakja tényleg páncél-szerű.) Apropó: most Bulldi hol is van? Valami más dimenzióban, ugye? Mi volt az a Trion (vagy micsoda) egyesülés? Több démon ereje egyesült és erősebb lett? Utána meg legyengítették a WWH idejére? Nem szeretem, amikor bonyolítanak, meg alakítanak egy karaktert, olyan folytatás ízű... :-\
Farek:
Köszönjük a lelkesítést!
Igen, ahogy te is mondtad, az események valóban kezdenek felpörögni. Kell még pár rész, mire igazából beindulnak, de aztán lesznek ám igazán jó kalandok!
Szóval készülnek a folytatások, remélem, el tudjuk készíteni az egész sorozatot.
gabo:
A Bosszú Angyalai Nyugati part v2 08: Összecsapás a Rangerekkel nehezebbre sikerült mint azt az Angyalok szerintem gondolták. Energikon olyan mintha nagyon elszállt volna, nem csodálkoznék ha koppanna egy nagyot! Kíváncsian várom a folytatást, köszi a képregényt! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése