HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (368/1091) > >>

Farek:
Hogyne, de csak akkor, amikor odaérünk a sima sorozatokban.

garrido:
Ha már Contest Of Champions, esetleg lehet-e egyszer számítani a Nagymester "játszadozására" a keleti és a nyugati csapattal?

Farek:
Na, igen, Monica dilemmája abszolút érthető, hiszen ő ismer mindenkit, míg őt senki. De ez még a következő részekben is okoz neki elmélkedő pillanatokat. Aztán persze mindennek eljön az ideje...

A Konklávé hármasa sajnos - vagy szerencsére? Nem igazán tudom. - nem fog túl sok szerepet játszani a következőkben. Ha jól tudom, ők nem is annyira Angyali, mint inkább Fantasztikus ellenségek voltak. De talgaby biztos kijavít, ha nem így van.

Nem tudom, nekem Namor nem tűnt pizzafutárnak, inkább egy olyan vendégnek, aki a vendégségbe finom falatokkal érkezik. Ha tágabb értelemben nézzük, neki az óceán az otthona, szóval a mesterséges szigeten tartózkodó emberek az ő vendégei, és ő a jó vendéglátó. De jó, hogy mindenki más szemszögből nézi a dolgokat, legalább van miről beszélgetni ;)

És ha már mesterséges sziget... az általad is felvetett észrevételen én is elgondolkodtam. Aztán arra jutottam, hogy a sziget széle, ilyen közel a vízhez nyilván természetes képződmény, illetve a szigetet ráépítették a lebegő platformra, de nem passzentosan, szóval így lehet a sekélyesben ilyen pusztítással egybekötött bunyót rendezni úgy, hogy ne legyen belőle gond. Vagy nem :P

És végül egy újabb jövő évi ajánló az Angyalok frontján:

- A nyugati parti csapat végre nyomára lel Pándémonium Mesternek és Tigra is elérkezik a pillanathoz, ahol döntenie kell, hogy elfogadja-e a Macskaemberek ajánlatát. Ja, és PM-nek megismerjük az eredettörténetét is.
- Szintén nyugati part: színre lép egy-két egyszer használatos ellenfél, de visszatér a csapat második ellensége is.
- Még mindig nyugati part: hőseink hatalmas útra indulnak téren és időn keresztül, és értelmet nyer Tűzmadár látomása is.
- A-Next: befejeződik a minisorozat, kapunk egy kis adalékot az eredeti Angyalok további sorsáról, valamint egy hatalmas csatában a hősök nem egy, hanem mindjárt két világot is megmentenek!
- MK Angyalok: a könnyed, vicces kalandok tovább folytatódnak.
- Emellett lehetésges egy-két ad-hoc jellegű történet (klasszikus, What if...?!) honosítása is, de ez elég bizonytalan.

Nagyjából ennyi. Mint minden terv, ez is változhat, szóval csak akkor lesz végleges, amikor már kikerült, de remélem, hogy legalább a nagyobb részét sikerül megvalósítani.

Köszönjük a köszönetet, azon leszünk, hogy továbbra is eljusson hozzátok a havi Angyali betevőtök :)

SithLord:
Üdv! Köszi a 262-es Anygal történetet,Farek,hopkin! :worship: :worship:
Valahol érthető Csodakapitány vívódása,hogy felfedje e a személyazonosságát,mert látja,hogy nagyon bensőséges,baráti a viszony csapaton belül.Mindenki a keresztnevén szólítja a másikat.Érthető okokból ő is csatlakozni szeretne ehhez a jó közösséghez.Kíváncsi leszek,hogy mikor tálal ki!A Morlak,Zota,Shinski trió még biztosan sok borsot fog törni az Angyalok orra alá.Talán nem véletlen,hogy most is szerepeltek.Hihetetlen megalázónak éreztem Namor "pizza futár" szerű feltűnését a szigeten,még akkor is,ha jó barátságban van az ott lakókkal.Aztán Herkules bekattanását először nem tudtam mire vélni.Jól kiosztották egymást,mit ne mondjak!De volt egy elgondolkodtató jelenet,mikor is Herki egy jobbossal beütötte a Torpedót a vízbe,az pedig alulról visszatámadt Herkulesre.ŐŐŐ....nem azért de ez nem egy hajón lezajlott bunyó volt?Minimum,hogy léket kellett volna kapnia a "szigetnek" ,nem ? :badteeth: Jó magyarázhatjuk úgy is ,hogy a szigeten belül volt egy kis öböl is.. :hehe: Elég lazán vette végül Namor Herkules lelki segítségnyújtását!
No ,és akkor végre a Torpedó csatlakozik az Angyalok soraiba.
Várom a folytatást!!!Látom nem fogunk unatkozni jövőre sem!!
Megköszönöm az egész éves Angyali történeteket Farek,hopkin! :worship: :worship:

Farek:
Amondin, jó újra itt látni és olvasni a véleményedet. ;)

Terminus: Ugyan már, megtanulhattad volna, hogy Fekete Lovag kardja mágikus kard, a mágiát pedig nem kell megmagyarázni... :P

Nebula-Skrull polgárháború: Igen, szerintem is jó történet ez, és valóban, a hagyományos skrull ábrázolást egy kicsit kiegészítették az alkotók pár aprósággal. Megmondom őszintén, nekem nem is annyira Csodakapitány fantasztikus mentőakciója tette be a kaput - Nebula biztos figyelmetlen volt  :hehe: - hanem a földieket majmoló skrullok. Elég hülyén mutattak az űrben. Meg a sokmillió civilizáció közül pont a korai amerikai évek filmtermését veszik alapul... :S Sebaj, nyilván kellett a történet látványosabbá és meghökkentőbbé tételéhez.
Mondjuk nem irigyeltem azokat a skrullokat, akik valamilyen dísztárgy alakjában maradtak...  :lol:
Thanos hajójának névváltozása az én figyelmetlenségemnek köszönhető.  :badteeth: Már itt, az oldalon is szerepelt Szentély II néven?  :headscratch:

Túlontúli: Nem is tudom, alapvetően engem Túlontúli figurája itt nem zavart igazán, tulajdonképpen érthető volt, hogy egy ilyen lény mennyire összezavarodott a Földön. Ahhoz képest, amit az Illuminátusok lapjain műveltek vele, ez igazán bakfitty...

És hogy mindenkinek adjak egy kis betekintést a jövő évre: Namor és az Angyalok - főleg Herkules - kapcsolata elég döcögős lesz, de azért kisül belőlük egy-két jó dolog. Feltűnik egy régi ismerős, befejeződik a II. Titkos háború, Kang tiszteletét teszi és 3 részes, nagyon jó történetben, és végre belecsapunk az Ostromba is. Már amennyiben bírjuk Hopkinnal a tempót... :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése