HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Galamb:
Én is köszönöm a finálét! Tényleg megható volt, minden rajzoló is kitett magáért, és a honosítás is király lett. Annyira megtettszett, hogy meg is vettem a Káoszt és a Kitörést. :worship: :worship:
Azt még elárulnád Farek mester, hogy Thor hová lett a Káosz alatt?
SithLord:
Üdv!Köszi a Bosszú Angyalai - Finálét,Farek,gorgiasz,Genzo! :worship:
Ez igazán komor és megható történet volt.Megvoltak a nagy visszaemlékezések,a legfontosabb pillanatokról.Majd az elesettekre emlékezve tiszteletüket tették egy ital keretében.Jó volt látni,hogy a hétköznapi emberek sem feledték mindazt a hős cselekedetet,amit az elhunyt csapattagok szereztek az emberiség javára.
Nagyon várom a további Angyal történeteket!!!
Farek:
Szívesen! Remélem, mindenkinek tetszett az idei év utolsó Angyali füzete és velünk maradt az új évben is.
Boldog Új Évet minden Olvasónak!
gabo:
Köszi A Bosszú Angyalai - Finálé című képregényt! Az év utolsó előtti napján igazi csemege volt! Nagyon tetszettek a legjobb pillanatok, amikből ízelítőt kaphattunk az Angyalok nagy kalandjaiból! Köszi még egyszer és remélem holnap is ilyen jó képregény lesz!! :worship:
keildavid:
Köszönöm a Bosszú Angyalai - Finálé című különszámot! :worship: :worship:
Nem is gondoltam, hogy tényleg volt egy olyan történet, ami magyar kiadásból kimaradt.
A történet tényleg olyan szomorú és megható volt. És tetszett azok a visszaemlékezések olyan eseményekre, amiket itt a HálóZsákon is olvashattuk. Pl. a Kree-Skrull háború.
Persze a legtöbb "volt" Bosszú Angyalai nehezen tudták ezt a vesztességet feldolgozni. De persze később ismét összejött az új Bosszú Angyalai csapat. De ez már egy másik történet.
És érdekes, hogy sok rajzolók is voltak, akik közreműködtek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése