HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
A hivatalos magyarázatot olvashatták a kedves olvasók, talgaby hiteles tolmácsolásában. :D
talgaby:
Mert azzal, hogy emberi alakot öltött, a 616-os világ részévé vált, és még ő maga se tudta, hogy igazából milyen hatással lenne rá az, hogyha elpusztítja a világot - aminek immár része - önmaga körül.
Farek:
Köszönet a köszönetért a (nemrég) szülinaposnak! :)
Igen, egyértelmű volt, hogy Herki és Torpi olyan egymásnak, mint puskaporos hordónak a szikra.
szerencsére van a közelükben egy érett, nyugodt, megfontolt, felnőtt nő (aki ugyan csecsemő Namorhoz képest, Herkuleshez meg ne is hasonlítsuk...), aki rendet tart.
Hogy Túlontúli miért nem pusztítja el egy mozdulattal a Földet és az egész galaxist? Nem tudom, mi volt a hivatalos magyarázat a füzetben, de szerintem a szerkesztők nem akarták bezáratni a Marvel képregénykiadót... :hehe:
SithLord:
Üdv! Köszi a B.A.265.számát,Farek,hopkin! :worship: :worship:
Tényleg nem jut segítő kéz Zeusz fiának?-Ennél a résznél akkorát röhögtem!! :lol: Persze egyértelmű volt,hogy ezek után Torpedó és Herkules egymásnak megy.CsK jól rendbe tette a két forrófejűt.Valóban jól vezette a megmaradt csapatot Kapi kiszabadítására.Túlontúli tényleg az őrület határán van..persze simán elpusztíthaná akár egy gondolattal is a földet,de mégsem teszi.Szerintem kíváncsi,hogy mit eszelnek ki a megmaradt hősök ellene.
Nagyon várom a folytatást!!!
Farek:
Ejnye, talgaby, te spoilerhuszár! ;D :D
Bizony, lesz ő még vezető szerepben. Személy szerint én nagyon kedvelem az ő karakterét, szóval én örültem ennek.
A hírt igyekeztem úgy megírni, hogy úgy mondja el a lényeget és az aktuális állapotot, hogy ne lőjön le semmit a Chronón most futó sorozatból. Nem volt egyszerű, remélem, sikerült. Mondjuk, annyiból nem volt nehéz sem, hogy nem olvastam a sorozatot, szóval ennél többet sem tudtam volna kipréselni magamból ;)
Namorral kapcsolataban van némi igazad, inkább konfliktusforrás, mint fajsúlyos szereplő. De - egy közepesen hosszú kitérő után - majd a vele és szeretteivel való történések fognak a középpontban állni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése