HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2012. Május 24., 16:28:13 ---Mikor lesz '60-as, '70-es évekbeli frissítés?
--- Idézet vége ---
A válaszom: Igen! :D
Nem tudom, jelenleg örülök, hogy a sima vonalat tudom hozni fordításokban. Talán nyáron több időm lesz. A követkető klasszikus már körvonalazódik.
Usagi Yojimbo:
Mikor lesz '60-as, '70-es évekbeli frissítés?
Farek:
Igen, az a cetli valóban meglepő volt számomra is. De, ahogy a bevezetőben is írtam, igazából ennek a történetnek illetve a cetlinek - emlékeim szerint - nem lett folyománya, ezért nem is tudom mire vélni. Valahogy nem hinném, hogy Fury megpróbálkozna egy ilyennel, bár itt elég smirgli volt. Azt elképzelhetőbbnek tartom, hogy a szervezeten belüli sötét alakok adtak ki a cég nevében ilyen megbízást.
Bár a szerkesztők részéről ez nyilván csak egy látványos húzás volt annak fényében, hogy úgysem lesz folyomána. :nemtudom:
SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2 11.részt,Farek,hopkin! :worship: :worship:
Tényleg beigazolódik,hogy a meglepetés ereje akár döntő lehet egy csata végkimenetelében.A Fegyvermesterek egészjól küzdöttek,de persze ez nem volt elég hőseink legyőzéséhez.Igazából a végén az a cetli lepett meg.Most ez komoly?A grafika pazar,a történet jó volt.
Várom a következő részt!!!
avenger:
Köszönöm Fareknek és hopkinnak a Bosszú Angyalai 265. számát! Már a borító is nagyon király! Túlontúli kezd bekattanni, egyre érdekesebb a Titkos Háború. A csaták is nagyon jók. A rajz hibátlan.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése