HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2012. Június 11., 11:48:49 ---Bosszú Angyalai Vol1. 267:
Egy apró hiba a beírásban: a 7./ 4. képkockájának/ 2. bubijából hiányzik a szöveg.
Ezt lehetne majd javítani?
--- Idézet vége ---
Jelentem, a hiba javítva, aki a tökéletességre tör, az töltse le az említett oldalt!
Mike:
Köszi az új részt! Nem volt rossz, végre újra kitértek Póknő ügyködésére, amit eddig hiányoltam a kötetekben. S a rajzok is fogyaszthatóbbak. :)
Szerintem a regisztráció úgy lenne optimális, ha nem köteleznék az emberkéket a különböző tevékenységekre. Ha akar, akkor tegye a dolgát, s később felelősségre vonható, de nehogymár besorozott katona legyen azért, mert képességei vannak.
gabo:
Új Bosszú Angyalai - Polgárháború -Póknő: Köszi az újabb részt, tartom magam ahhoz, hogy az előző volt a legjobb az eddig kirakott három rész közül! A rajzok szebbek, mint az előzőeknél , a történet kicsit gyors, Jessica hamar lerendezi a Hidrát ,és már az ellenállók oldalán is van! várom a folytatást, kíváncsi vagyok, az Őrszem történetér! Köszi a képregényt! :worship:
talgaby:
--- Idézetet írta: KiD - 2012. Június 12., 23:14:20 ---Kell-e minden mutánsnak regisztrálni?
--- Idézet vége ---
Nem, mert már eleve regisztrálva voltak. Évekkel előtte sikerült átvinni úgy a Mutáns Regisztrációs Törvényt, hogy végül nem lett belőle komoly galiba.
--- Idézet ---Mi a helyzet a földön kívüliekkel (Űrróka), az intelligens, sőt érző robotokkal (Vízió), az istenekkel és félistenekkel (Thor és Herkules), vagy pusztán a külföldiekkel (Namor)?
--- Idézet vége ---
Az idegenek menekültstátuszban vannak mind a földön. Az intelligens robotoknak vagy nincsenek személyiségi jogaik, vagy Vízió esetében állampolgárságot kaptak. A külföldiekre nem vonatkozik a törvény, kivéve ha hivatalosan is amerikai földön fejtik ki a tevékenységüket. Namor amúgy egy elismert nemzet feje, diplomáciai mentességet élvez.
--- Idézet ---Vagy mi a helyzet azokkal, akiknek az ég egy adta világon semmilyen szuperképességük nincsen?
--- Idézet vége ---
Regisztrációkötelesek, amennyiben folytatják a tevékenységüket. De az ilyenek kevesen voltak. Mondjuk náluk feltűnően sántított a törvény kivitelezése a történetekben.
--- Idézet ---Apropó, mennyi maradt meg belőle?
--- Idézet vége ---
A Heroic Age kezdetétől semmi. Az új kormány (a regtörvény hivatalosan Bush-találmány, mondjuk illik is annak lennie, mert az ő egyik törvényének szatírája) visszavonatta minden rendelkezését és általános amnesztiát adott mindenkinek, akit a Regisztrációs Törvény valamelyik paragrafusa vagy annak kapcsolt következménye miatt bármire ítéltek.
Farek:
Amennyire tudom, nem sok. Gondolom, mindenki amnesztiát kapott...
Ja, az általad felvetett problémák már bennem is fölmerültek, de örülök, hogy nem csak az én fejemben ütöttek szöget.
Most nem emlékszem, hogy benne volt-e végül a történetben Fekete Párduc, de ő pl. érinthetetlen, hiszen egy idegen ország királyaként simán diplomáciai mentessége van.
A külföldieket meg - mint pl. Rozsomák - nem kötelezhetik a regisztrációra. Kitoloncolni kitoloncolhatják őket, de arra nem kényszeríthetik, hogy regisztráció után az amerikai kormánynak dolgozzanak.
A földönkívüliekről és másdimenzionális lényekről pedig még nem is szóltunk, elég sok érdekesség merülhetne még fel.
Szóval elég sok helyen sánított ez az egész.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése