HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
talgaby:
--- Idézetet írta: Farek - 2012. Június 20., 14:31:40 ---Igazából annyi történt, hogy Wanda, mikor lenullázta a Mutánsvilágot, visszahozta, visszakívánta őt is az életbe. (Eléggé emlékeztet Franklin Richards megoldására az Újjászületett Hősökkel kapcsolatban... :-\ )
--- Idézet vége ---
Azért egy kicsit más. Wanda teljesen szétvagdalta a valóságot, hogy ezt megjátszhassa, Franklin meg egyszerűen egy zsebdimenzióba rakta őket, mielőtt meghaltak volna. Franklin aligha lett volna képes feltámasztani bárkit, hiába a legnagyobb hatalmú emberi lény a Marvel-univerzumban.
Farek:
Szívesen, minden alkotó és honosító nevében!
Kapi: Igen, a rajzstílus valóban fura, bár szerintem nem annyira razjfilmes, de egy kicsit valóban szokatlan. Pym pedig tényleg jól megjárta, megérdemelte! (Bár hopkin biztos tiltakozna... :lol:)
Cage: Nekem is az egyik kedvenc részem, főleg a lentebb már említett, a regisztráció jogosságát és mikéntjét feszegető téma miatt. Luke pedig acélkemény, mint mindig! :brow:
Póknő: Nem értem, miért sajnálod. Hát nem arra vágyik mindig is egy nő, hogy fussanak utána és mindenki őt akarja? Itt most megkapta. :badteeth: De igen, végül megtalálta a helyét, és a grafika is remek volt.
Őrszem: Ő egy mázlista! Nem elég, hogy megvolt már neki talgaby nagy kedvence, Vadóc, de itt most még az is kiderült, hogy Kristállyal is volt egy kis etyepetye... Hogy mennyire irigylem! ;D
Vasember: Elég komoly volt, hogy milyen könnyen megszívatták a jó öreg Tonyt. Mondjuk pont ezért egy kicsit hihetetlen is volt számomra, de ha eltekintek ettől, akkor egy egészen szórakoztató - bár nem kiemelkedő - résznek tartom. Hill pedig nagyon tökös. Nem is értem, hogy jut bárkinek is az eszébe, hogy nőnek nézze, ha akkora tökei vannak, mint egy egész SHIELD ügynökcsapatnak... :lol:
Sólyomszem: nyilván nem csak téged lepett meg annak idején. Másrészt viszont, ha azt nézzük, hogy a Marvelnél nincs dicső halál - á la BA kisokos, ha nem olvastad, akkor sipirc -, akkor annyira nem is meglepő. Igazából annyi történt, hogy Wanda, mikor lenullázta a Mutánsvilágot, visszahozta, visszakívánta őt is az életbe. (Eléggé emlékeztet Franklin Richards megoldására az Újjászületett Hősökkel kapcsolatban... :-\ ) Maleev rajzai pedig valóban fantasztikusak, öröm volt nézni és nagyon illettek a képregény hangulatához.
SithLord:
Üdv! Köszi az Új Bosszú Angyalai: Polgárháború tpb-t,Farek,genzo,talgaby,Sepi,zozi56,Predash! :worship:
Amerika kapitány:Először is ez a grafikai stílus,valahogy gyerekesnek tűnik nekem.Picit zavaró.Az a rész viszont nagyon tetszett és meglepett,amikor a Kapi beleállította a pajzsot Hank orrába. :badteeth:
Luke Cage:Na,itt már mindjárt élvezhetőbbek a rajzok.Szerintem Cage simán elintézte volna a shield ügynököket egymaga is,de azért jól jött neki a bíztatás Kapiéktól.
Póknő:Uhh,nem szerettem volna Jessica helyében lenni.Egy páran fenték rá a fogukat.Persze ő megtalálta a helyzetének megfelelő csapatot.Talán a legjobb választás volt.A grafika ennél a résznél pazar volt!
Őrszem:Nos,ő elmondta a gondolatait,hogy hová is álljon.Végül feltünt Stark.
A grafika itt jónak mondható volt.
Vasember:Ez közel volt. Nem sok hiányzott és a legyőzhetetlen Vasembernek annyi.A rajzok nagyon szépek voltak.
Sólyomszem:Meglepett,hogy életben van.Nem sok minden történt itt a Polgárháború szempontjából,mégis annyi mindent közöltek ezek a képsorok.És nem is akármilyenek.Az összes közül ez tetszett a legjobban.Ez az igazi képi megvalósítás!!!
gabo:
Új Bosszú Angyalai - Polgárháború - Vasember: A Polgárháború alatt Vasember elég negatív figurává nőtte ki magát a szememben! Ezzel nem is titkolom, hogy nekem Kapi és csapata akik közel állnak hozzám! Amikor Jarvis-t lelőtték egyből az Ultimate vonal jutott eszembe, remélem itt nem lesz semmi baja, bírom a karakterét!
Sólyomszem: Még mindig nem világos, hogyan éledt fel,de örülök a visszatérésének! Az egyik kedvenc karakterem!! :m-hawkeye: A rajzok itt a leggyengébbek, és a történet is kicsit gyors!
Összességében a Polgárháborús részek jók voltak, de igaza volt a Kingpin-nek,hogy ezeket kihagyta! Nekem ez olyan toborzásnak tűnt , hogy ki melyik oldalt válassza, amolyan töltelék részek voltak!
Köszi még egyszer a képregényeket! Ez volt eddig az év meglepetése, nem számítottam a honosításukra! :worship:
keildavid:
Ma elolvastam egybe Az Új Bosszú Angyalai - Polgárháború tpb-t. Nem semmi, hogy milyen történetek maradtak ki a magyar megjelenésből.
Ezer köszönet minden honosítóknak! :worship: :worship:
Szóval tényleg igaz, hogy minden részben nem a teljes Bosszúangyal csapatról szól, hanem egy-egy tagról. És persze mindegyiket más-más rajzolta. Az se semmi. Vannak jó rajzok, meg vannak olyanok is, amik ugyan szokatlanok, de azok mégis jók, mert mindegyiknél illik a történet hangulatához.
És végül a Sólyomszemről is kiderült, hogy mi is történt pontosan. Mert a Mutánsvilág főminibe ugyan úgy tűnt, hogy félbemaradt. De ebbe az Új Bosszú Angyalai 26-osba végül kiderült minden.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése