HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (342/1091) > >>

KiD:
Az első két polgárháborús sztorit olvastam anno, kb. az a kettő ad is hozzá valamit az egészhez. Póknő + Plutónia... akarom mondani Sentry nem nyűgözött le, Vasember sztori dettó, Sólyomszem nem magyarázott meg semmit, viszont szép volt. Luke Cage története volt a legjobb.

Galamb:
Én is köszönöm a tpb-t. Tetszett, jók voltak a monológok, többet megtudtam a polgárháborúról (pl. hogy a regisztrált hősök az államnak dolgoznának). A rajzokat én is változóan itélem meg (Kapinak milyen feje lett az első részben?  :blink: :) ), Maleev rajzaival már találkoztam, de igazán most jegyeztem meg a nevét, Wanda egyszerűen gyönyőrű lett.
 Mindenki honosítása is bejött, bár a hős/köpenyvadász elnevezés lehetett volna egységes is.

Farek:
Azért a Tony Starkos kérdés, pontosabban annak az emlékezés vonala szerintem kicsit belenyúlik a túlvilágba...  ;)

Őrült Jimmy mellett? Valószínűleg pont azért, mert épeszű. De pont a Mutánsvilág a gyönyörű példája, hogy mire képes, ha elmennek neki hazulról...  :brow:

talgaby:
De azzal csak a meglévő valóságot manipulálta, Wanda meg belenyúlt a túlvilágba. Bár attól még Franklin hatalmasabb, az ereje túlmutat Galactusén is. Wanda még Jim Jaspers mellett is kispályás. :)

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Június 20., 15:13:47 ---
--- Idézetet írta: Farek - 2012. Június 20., 14:31:40 ---Igazából annyi történt, hogy Wanda, mikor lenullázta a Mutánsvilágot, visszahozta, visszakívánta őt is az életbe. (Eléggé emlékeztet Franklin Richards megoldására az Újjászületett Hősökkel kapcsolatban...  :-\ )
--- Idézet vége ---
Franklin aligha lett volna képes feltámasztani bárkit, hiába a legnagyobb hatalmú emberi lény a Marvel-univerzumban.

--- Idézet vége ---
Azért ez egy kicsit paradoxon, nem?  :)
És azért ne felejtsd el, hogy fel senkit nem támasztott, de Sólyomszemnek visszaadta a hallását, Darázs pedig ismét emberi lett, pedig az átkerülésekor eléggé félrovarszerű volt. Mindezt csak azért, mert ő így emlékezett rájuk. Azért ha ez nem valóságformálás, akkor semmi sem.  ;)
Ja és ne felejtsük el, hogy Tony Stark a visszatérése után mindhárom életére emlékezett (saját a halálig-ifjú Tony-HR Tony).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése