HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (328/1091) > >>

Blue S:
BA Vol1 069.

Most, hogy újra olvashatom ezt a remek sorozatot, kezdem újra teljesnek érezni a "képregényes" életem.  ;D

A Méretváltó mindig egy eltalált ellenség, hiszen a történetek, amikben szerepel elég akciódúsak. Kang pedig csak fokozza az izgalmakat. 
Fura volt, hogy egy elég régi füzetről van szó, mégis kevés benne az átvezető szöveg, a szöveg és gondolatbuborékok uralják a lapokat. Ami persze egyáltalán nem baj.
Tehát ekkor kapta Ámokfutó az erejét a Nagymestertől?
Thor megjegyzésén jót derültem: csak pár hónapja találkozott a Méretváltóval, de még emlékszik rá. Ezek szerint a pár évvel ezelőttiekre nem?  :D

Fordítás és beírás egyformán 5 csillag.  :worship:
Meglepett, hogy az impresszum is honosítva lett.
Ja, és jól sikerült a 10 év HZS logó.

A hírkép szövegét olvastam, vártam, hogy mikor érek oda a történetben, összehasonlítva a két szöveget.

Farek:

--- Idézetet írta: garrido - 2013. Február 05., 19:15:29 ---Érdekes ez, mert az Univerzum Vénei közül talán csak Ego az, aki kiemelkedik.

--- Idézet vége ---
Igazság szerint mind elég táposak, csak nagyon jó írónak kell ahhoz lennie az embernek, hogy jól és a sztori keretein belül hihetően használja ki a képességeit.

Á, a Sith nagyura! Jó újra itt látni!

garrido:

--- Idézetet írta: SithLord - 2013. Február 05., 09:54:33 ---tuti,hogy valahogy lenyomják a Nagymestert,pedig akkora erővel rendelkezik,hogy simán kitörölne köztudatból

--- Idézet vége ---

Érdekes ez, mert az Univerzum Vénei közül talán csak Ego az, aki kiemelkedik.

SithLord:
Üdv! Köszi az Angyalok 69.részét,Farek,Sepi! :worship: :worship:
Tényleg jól indul a történet.Bár nem ismerem a végét,de tuti,hogy valahogy lenyomják a Nagymestert,pedig akkora erővel rendelkezik,hogy simán kitörölne köztudatból. :badteeth:
Mindenesetre kíváncsian várom mi lesz ebből?

hopkin:
Nálam a fordítás az egész projektet jelenti. Szóval neked is köszi. Ilyenkor fáj a szívem hogy nem az én nevem szerepel a beírásnál, de közben meg örülök hogy az élet megy tovább és elfoglaltságaimtól függetlenül az angyalok mennek tovább. Köszönöm

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése