HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (327/1091) > >>

Farek:
Az összes, itt megjelent BA történet - legalábbis a fővonalasok, nem a Marvel Kalandokra gondolok - előrébb van, mint a Chronopolison megjelent történetek (kivéve a Finálé, az az ottani sorozat hattyúdala, valamint a 341-342-es részek, amik pedig ott jelentek meg :) ). Szóval előbb érdemes itt kezdeni az olvasást, ha mindenképpen ragaszkodsz az időrendhez. De ha azt kezded el, az is érthető, bár néha hivatkoznak régebbi, esetlegesen itt megjelent történetekre.

A magyarul megjelent kötetek között pedig az első a Káosz, még a Kitörés előtt, ami a Chronopolison futó történetfolyam legvége, a 85. résztől indul.

Remélem, segítettem.

Ja, és persze üdv a fórumon! ;)

gokusan:
Sziasztok nekem olyan kérdésem lenne, hogy van valami olvasási sorrend az itteni és a Chronopolisi Bosszú angyalai között, vagy milyen sorendben kell olvasnom, hogy semmilyen lényeges infóról ne maradjak le?  és mikor követkenek a már magyarországon is kiadott Bosszú angyalai kötetek kezdve a kitöréstől?

A választ elölre is köszönöm.

Farek:
Akkor nagy valószínűséggel tényleg ő lesz az. Kösz.

KiD:
Azt írja a 9. számban, most megnéztem, hogy a Nagymestertől kapta az erejét, de aztán többször sem tudott a Baljós Légió tagjaként a Bosszú Angyalai fölé kerekedni.

Farek:
Á, Blue S is visszatért! Öröm, bódottág :)

Thor és az emlékezet: ne hülyéskedj, tudod, mennyi minden történik Thorral 5 hónap alatt? :) Vagy pedig olyan feledékeny, mint én. Végül is, már majdnem olyan öreg...  :badteeth:

Ámokfutó és az ereje: igen, valószínűleg. Bár nem tudom, hogy ez az Ámokfutó pontosan az-e, aki megjelent a magyar Pókemberben, mert ebből a gárdából is mintha lett volna egy-két verzió. Pl. a 8-os évszámban szereplők sem pont ugyanazok talán. De ez egyáltalán nem biztos, szóval maradjunk annál, hogy igen, így kapta az erejét.

Az impresszum honosítása teljességgel Sepi érdeme, ő pepecselt vele, engem is meglepett. És szép munka, szóval én is gratulálok neki

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése