HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (309/1091) > >>

Farek:
Szívesen!

Sólyomszem tényleg nem volt egyszerű!  :lol: Nagyon csípem vezetőként.
Gondoltam, hogy téged Kapi kortesbeszéde szíven talál  ;D Biztos nincs amerikai állampolgárságod?  :hehe:

Igen, Julia itt még messze van attól, amire vágyik, de majd... egyszer...
Egyébként én is nagyon kedvelem őt, szerintem érdekesen és jól írták a későbbiekben.

Asys:
Köszönöm az Avengers 15.-ik évszámát!  :worship: :worship:

Jó story, olvastam már angolul; de örülök, hogy most magyarul is megtehetem!  :brow:
(Spirál egyik szövegbuborékja üres maradt!)  :rolleyes:

A két csapat rivalizálása poénos! Sólyomszem, hogy beleéli magát; rosszabb, mint egy hiperaktív gyerek!  :badteeth:
A Szabad Erőből Piro és Lavina a kedvencem! Spirál már nem egyszer megmutatta, hogy milyen erős ellenfél; itt is durván nyomta!  :blink:
Gyrich itt érte el a ,,született szemétládák'' kategóriájának első helyezését!  :dry:
(Na, ezt most értelmesen leírtam...)  ;D
Ami nagyon megfogott: 1. Energikon szívóssága, 2. A Kapi beszéde!  :m-cap: , 3. Az utolsó képkocka és a legendás szavak, a fogadkozás!!!  :ugral:

Carpenter kisasszony itt még csak álmodozik arról, ami nemsokára megtörténik!  :brow:
Szeretem a karakterét, erős (emlékeztek, amikor Creel pofájába dobta a saját acélbogyóját?) és nem utolsó sorban, jó nő!  :wub:

Farek:
Na, igen... ahogy kicsit lejjebb írtam, ott hihetőbben mutatják meg Graviton hatalmát. De hát a boldog nyolcvanas években ez bőven jó volt.  :badteeth:

Igen, Tigra trükkje elég átlátszónak tűnt, de úgy tűnik, egyikük sem dobta meg a mentőjét ellene...  ;D

Megéri várni a folytatást, hidd el ;)

SithLord:
Üdv! Köszi a NYBA vol2 13.részét ,Farek,Micho! :worship: :worship:
Egyszerűen röhej,hogy ez időtájt milyen gyenge Graviton.Bezzeg a Chronopolison...persze végül ott is lenyomták. Tigra igen ügyes és leleményes volt,ahogy kiszabadult Graviton csapdájából.De ,ahogy egymásnak eresztette Fél-Életet és a kozmikus fickót az számomra igaz amatőrizmus volt...és mégis működött :badteeth:
A démonlány és Pym történetére kíváncsi leszek.Na meg a különszámokra is!!!
Várom a folytatást!!!

Farek:
menyus80: Helyes!  :brow:

Asys: Igen, jó volt az oszd meg és uralkodj, jól működött. Tigra pedig... igazából Greer Nelson alakított nagyot ;) De a következő részekben sokat foglalkoznak vele és a lelki problémájával :) és annak megoldásával. Persze tudjuk, hogy egy megoldás sem végleges (mint a halál a Marvel és a DC képregényekben)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése