HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (308/1091) > >>

Farek:
Tudod, Asys, a szerkesztő és az író az atyaúristen. Ha legyőzték, hát legyőzték őket. Nekem sem tetszett, de ez van.  :-\

Az általad említett karakterek csatlakozása jövőre kezdődik, a fordítások már vagy júliusig megvannak. Az első igazán jó történettel a nyugati parti Angyaloknak. De az még a jövő zenéje...  :brow:

Asys:
Az, hogy a Szabad Erő legyőzte a Föld legnagyobb hőseit (ráadásul mindkét csapatot egyszerre); kicsit erős volt nekem is...  :dry:
(Még ha velük lett volna Kőfal, Villám és a Vörös Kommandós; de hát akkor is...)
Ráadásul az Angyalok egy része előtt nem volt már ismeretlen Rejtély csapata...
(Bár, az első ütközetük is érdekes volt! Akkor még Raven-ék gonoszak voltak, de szó szerint! Na, nem mintha itt angyalkák lennének!)  :badteeth:

Nagyon várom már azoknak a karaktereknek a csapatba kerülését (West coast), akik nem voltak tagok a keleti parton; tehát echte nyugatiak (lesznek): Tűzmadár, Holdlovag, Carpenter és Élő Villám!  :brow:

Igen, egy Martalóc vs. Szabad Erő csatát én is megnéztem volna...
Érdemes egyébként végigolvasni a Mutáns mészárlás című crossover-t, mármint teljesen!  :nezze:
Egyedül az Új Mutánsos részek gyengébbek kicsit, de a többi nagyon ott van!  :rolleyes:
Van ott Fenegyerek vs. Kardfogú csata, Thor is meglóbálja pörölyét; sőt, a Power gyerekek is feltűnnek!  :rolleyes:
Az X-Faktor is megütközik a Martalócokkal, előtte Rejtélyékkel csatáznak; ott mondja is Sors, hogy jobb lesz, ha nagyon gyorsan lelépnek (a Morlock alagutak közelében!), mert ha maradnak, akkor a biztos halál várja őket...  :badteeth:
Szóval nem kérdés, hogy ott maradtak volna... (Na, ott pl. az öt tagú X-Faktor elég rendesen elveri őket!)
Ezek a részek, képregények Nitro oldalán olvashatóak!  :nezze:

(Már értem, hogy Prizma és Romboló miért nem csapott össze az X-Men-nel!)  :brow:
Árnymacskán, Kolosszuson és Árnyékon kívül súlyosan megsérül még Bestia és Angyal is! Sőt, Angyalt konkrétan Thor menti meg a biztos haláltól!

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2013. Július 29., 15:20:05 ---Kapi monológja tényleg jó volt, de azért meghallgatnám a véleményét a mai napig hiába keresett iraki vegyifegyverekről.  ;)

--- Idézet vége ---
:lol: :lol: :lol:
Ezzel megcsináltad a napomat!

De tényleg, akinek van kedve, (Asys? ;) ) az megírhatja Kapi képzeletbeli beszédét.

Van abban valami, amit mondasz az összeszokottságról, de azért így is furának éreztem a dolgot. Sebaj, az írók így szerették volna és ezért így is történt.

A kimaradt bubit mielőbb orvosolni fogjuk.  :-[

SZERK.: A kimaradt bubit tartalmazó oldal újra feltöltésre került, most már jó.

Blue S:
BA Különszám 15.

Nagyon tetszett a történet, főleg Póknő dilemmája. Az látszik, hogy rendesen parázik Rejtélytől. Az Angyalok elég szétszórtak voltak, de kár lenne Sólyomszemre fogni a vereséget. A Szabad Erő egy ngygon kemény csapat, bár a Martalócok legyalulnák őket szerintem. A vereség oka talán abban rejlik, hogy az Angyalok ritkán találják szemben magukat egy ilyen jól összeszokott csapattal. Az ellenfeleik általában ideiglenesen összeállt, csupán érdekszövetségből együttműködő szuperbűnöző bandákból állnak. Itt viszont fegyelem van, Rejtély vezetőszerepét nem kérdőjelezi meg senki. Aki egyedül kilóg, az Póknő, láthattuk is az eredményét. 

Kapi monológja tényleg jó volt, de azért meghallgatnám a véleményét a mai napig hiába keresett iraki vegyifegyverekről.  ;)

Egy észrevétel:
a 12 oldal alján 1 bubi üresen maradt.

Köszönet a honosításért.  :worship:

Galamb:
 Én is köszönöm, hogy elolvashattam ezt a sztorit, ami azóta érdekelt, mióta a 2. Pók dokumentációjában olvastam.  Nagyon jó volt, bár nem hibátlan: Az elején a bunyó lehetett volna kissé dinamikusabb, szwsz volt benne egy két Deus ex machina (Darázsnak megárt a hőség? Energikon egyedül kezdi leverni a végén a szabad erőt, aztán egyszer csak abbahagyja, mert, hogy úgysem győzne?)
 Nekem is Sólyomszem viselkedése jött be jobban, Kapi... hát ő Kapissan viselkedett, szokás szerint! :)
Póknő hezitálását szwsz jól írták meg, kivéve, amikor akkor is meghunyászkodott, mikor Rejtély nyíltan megfenyegette (A mutánstól is elég fura volt, hogy az új csapatársával közli, hogy fognak ők még a rossz oldalon állni).
 A rajzok nem voltak rosszak, néha kicsit teátrálisnak éreztem a mimikát, és a gesztusokat mindenkitől. (Valamint a 27. galléria oldalon hogy siokerült Cooper száját ennyire elcseszni?  :huh:
 A honosítás jó lett, várom, hogy le teljen a két hét! :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése