HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2013. November 03., 21:47:09 ---Nem azt mondtad, hogy nem olvastad újra őket? :) Lehet, rosszul emlékszem.
--- Idézet vége ---
Nem, jol emlekszel. De ez pl. Belem egett meg gyerekkent, ezert nem kell fellapoznom.
A repteri emberrol nem tudom, ki lehetett. Kardfogut is emlitettek, de Monguz is siman hiheto. (Tudom, ekezetek. Most nem tudok.)
Blue S:
BA Vol1. 275:
Creel-ek ezt a melót rendesen elszúrták, ahogy az előzőt is a reptéren. Ha belegondolunk rajtuk ment el Zémó Báró bulija. :hehe:
Nem csoda, hogy nem szervezte be őket a Mennydörgőkbe.
A reptéren ott hagyott alak nem a Mongúz volt? Később össze is akaszkodott Thorral, ha jól tudom.
Köszönet a honosításért! :worship:
keildavid:
Így van. Volt is említve, hogy Tigriscápa volt az. De egy későbbi levelezési rovatban meg más volt írva.
Bár ez anno gyanús is volt, hogy ki lehetett az.
KiD:
Közben pont nekem is gyanús lett, hogy mintha láttam volna őt a csapatban már korábban, pont most néztem meg. :D Igazából én még egy magyar levelezési rovatban olvastam ezt a választ, eddig fel sem tűnt, hogy lehet, hogy nem igaz.
keildavid:
Valahol olvastam egy régi magyar füzetben, hogy az nem Tigriscápa volt.
Az előző részben ott volt, vagyis akkor ő nem lehet új tag, ahogy Szivacsember említette Zémónak.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése