HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (28/1091) > >>

Farek:
Homo magi? Anyám, borogass.  :lol:

Igen, ez a mutáns vagy mágus dolog sokáig nem volt tisztázott, meg nyilván egy rakás retconnal járt. De én jobban szerettem a varázsló vonalát. Konkrétan hülyeségnek gondolom azt, hogy Boszi a valószínűségeket irányítja, és megvalósítja a valószínűtlent.
Ahhoz képest, hogy az ereje az elején még saját magának is véletlenszerű volt, érdekes módon mindig úgy sült el, hogy neki valahogy jó legyen.
Meg mi is ez valószínűtlen valószínűvé válik? Amikor jöttek ilyenek, hogy Thor kalapácsa röptében elveszti a lendületét, és a földre hull. Vagy egy hibátlan fém hirtelen elrozsdál. Ja. Pont ilyen valószínűtlen az is, hogy százdollárosok kezdenek potyogni az égből. De nyilván van rá pont ugyanannyi esély.

Mindegy, szóval nekem a mágikus vonala jobban tetszett, mert - bármilyen hihetetlenül is hangzik - az legalább megmagyarázható volt.  ;D

Pierre de La Croix:
Hat igen, ha nem akart magusosat irni, akkor nem kollott volna magusosat irnia. :) Bar akkor meg miert irt a skarlat boszirol, nem tudom. (Foleg hogy elotte is mar evtizedes keveres volt, hogy magus-e, mutans vagy azert magus mert mutans, vagy azert magus mert mutans...Eztxazert a DC jobban megoldotta a "homo magi"val - probaljatok nem rohogni. Ha meg mar Marvel letrehozta a homo lupust vagy mit.)

Farek:

--- Idézetet írta: garrido - 2019. December 03., 18:54:17 ---A "Támad Atlantisz"-ra semmi esély sincs a jövőben?

--- Idézet vége ---
Soha ne mondd, hogy soha. Szóval mikroszkopikusan kicsi van. De inkább csak elméleti.
Személy szerint eléggé lehúzósnak ítélem az akkori nagy Annual crossovereket, ráadásul egy rakás rész elég felesleges volt, csak hogy minél több karaktert beletegyenek.
Majd, esetleg évtizedek múlva, ha még lesz HZs és fordítok még ide Angyalokat, és minden más már elkészült, akkor talán.  :badteeth:

--- Idézetet írta: KiD - 2019. December 03., 19:17:53 ---Pedig szerintem ez a káoszmágia dolog pont, hogy elég jópofa volt.

--- Idézet vége ---
Az jópofa volt. Valóban.
Csak az nem, hogy Bendis azt mondta, hogy nincs, mert csak. Önelégült pöcs. Ráadásul szart a folytonosságra és a korábbi történésekre.

KiD:

--- Idézetet írta: Farek - 2019. December 03., 15:45:43 ---Erre Bendis azt mondaná, hogy nincs olyan, hogy káoszmágia.
Én meg legszívesebben felrúgnám a holdig.

--- Idézet vége ---

Pedig szerintem ez a káoszmágia dolog pont, hogy elég jópofa volt.

garrido:
A "Támad Atlantisz"-ra semmi esély sincs a jövőben?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése