HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (27/1091) > >>

Farek:
Tényleg, már akartam kérdezni: mit szóltok az évszázad küzdelméhez Mephisto és Ében között, amit csak az Angyalok elmondásából ismerhetünk meg?  :hehe:

Pierre de La Croix:
Ha manipulalod a valoszinuseget, akkor akar Las Vegasban is vizbefulladhatsz (lasd a CSI barmely random reszet. :) )

Farek:

--- Idézetet írta: KiD - 2019. December 04., 15:23:22 ---Fekete Macska balszerencse képességét juttatja mindez eszembe. Az meg Mázlista szerencse képességét. Az meg... Megállok inkább.

--- Idézet vége ---

Azok, legalábbis számomra annyival jobbak, hogy nem ők irányították, legalábbis nem volt úgy eladva, hogy megpróbálják irányítani. Körülvette őket valamilyen aura vagy hatás, és valami történt. De ők is meglepődtek, hogy mi. Míg a Boszi hadonászott mindenfelé, és próbálta irányítani az irányíthatatlant.

--- Idézetet írta: Pierre de La Croix - 2019. December 04., 15:51:14 ---Sztem olyasmi ami miatt Las Vegasban vizbe dobnak betoncsizmaban. ;)

--- Idézet vége ---
Nem hinném, hogy ilyet tennének. Elég hülyén mutatna az ember, amint ott áll deréki a Hotel Bellagio előtti szökőkútban.  :lol: :lol: :lol:

Pierre de La Croix:
Nekem meg Han Solo es Ben Kenobi vitajat a Schwartzrol. :)
Farek: egyetertek, amit a boszi csinalt az inkabb osztonos magiahasznalat, mint valoszonusegmanipulalas (ez mi lehet? Sztem olyasmi ami miatt Las Vegasban vizbe dobnak betoncsizmaban. ;) )

KiD:

--- Idézetet írta: Farek - 2019. December 04., 14:47:11 ---Konkrétan hülyeségnek gondolom azt, hogy Boszi a valószínűségeket irányítja, és megvalósítja a valószínűtlent.
Ahhoz képest, hogy az ereje az elején még saját magának is véletlenszerű volt, érdekes módon mindig úgy sült el, hogy neki valahogy jó legyen.

--- Idézet vége ---

Fekete Macska balszerencse képességét juttatja mindez eszembe. Az meg Mázlista szerencse képességét. Az meg... Megállok inkább.

KiD, módosítottam a hozzászólást. Kérlek - és mindenki mást is - hogy hosszabb idézetnél csak annyit tegyél be, ami szükséges a válasz megértéséhez, hogy átláthatóbb legyen az egész. Köszönöm. ;)
Farek

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése