HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (268/1091) > >>

Farek:
Bár a bélyegképeken ez nem látszik, de lecseréltem a WCA 18. részének borítóját, valamint az utolsó előtti oldalt.
A borítóra rákerült a HZs logó és a 25. évforduló is magyarosan szerepel, az utoló előtti oldalon pedig hiányzott a legutolsó bubi szövege, de most ez is javítva lett.

Farek:
Szívesen, SithLord. Pym következő álruhája? Nos, majd meglátod. De hogy mennyire lesz az álruha... ítéld majd meg magad.
A vadnyugati bűnözők nagyon komolyak voltak! A megjegyzés, hogy Magneto halálra röhögné magát...! Ott jól szórakoztam.
ÉS végül igazad lett a bepancsolást illetően. :)

SithLord:
Üdv! Köszi a Nyugati part Bosszú Angyalai 18.részét,Farek,Peter P.! :worship: :worship:
Nagyon kíváncsi leszek,hogy mit hoz ki Bonita Hankből?Vajon ezek után milyen hős álruhájába fog bújni..A XIX. századi "szuperbűnelkövetők" a saját idejükben megállták a helyüket ,de Sólyomszem csapatával esélyük sem volt.Azért Energikon és a Vasfejű között volt egy kis tapintható feszültség a technikai hozzáértés miatt.Kicsit fura volt ezt látni.Azt hinné az ember,hogy "jók" csapatában félreteszik az ilyen zsörtölődéseket.Volt egy pillanat és azt hittem,hogy a fehér fantom szerű harcos bepancsol egyet Seregélynek ,hogy a búcsúzás felejthetetlen legyen :badteeth:  Jól szétszakadt a csapat!
Nagyon várom a folytatást!

Wekerke:
Jó volt az olvasás! Neten kicsit rákerestem a további részekre. Érdekes lesz látni, és sokak számára feltűnő lehet, hogy a keleti blokkon belül épp a rendszerváltás előtti kis hazánkban járnak.  ;D

gabo:
A Nyugati part Bosszú Angyalai 18: Köszi az újabb részt, végre kezd felpörögni ez a sorozat is! Kíváncsian várom, hogy mi lesz a hősök sorsa mind a három szálon! Remélem Hank ismét felveszi valamelyik álruháját!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése