HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Blue S:
--- Idézetet írta: Farek - 2014. Március 28., 10:01:32 ---Tigra pedig ilyen szőrösen is nagyon jó lehet. Gondolj be, puhán belefúrod a fejed a bundájába és vakargatod, miközben ő meg dorombol... Aúúú!
--- Idézet vége ---
Elég sok kép van Tigráról a neten, de egyiken sem láttam rajta bolhanyakörvet. ;D
Farek:
Igen, Tony és Simon összecsapásai megfűszerezik az életet. Aztán majd meglátjuk, hogy hova is fut ez ki... ;)
Csúnya lett volna, ha ezek a vadnyugati gonosztevők komolyabban megizzasztják őket, pláne a mágnesesség ura... :hehe:
Tigra pedig ilyen szőrösen is nagyon jó lehet. Gondolj be, puhán belefúrod a fejed a bundájába és vakargatod, miközben ő meg dorombol... Aúúú! Hé! Nem gondoltam komolyan! Amazon, neee! :m-she-hulk: :fatestapolo:
Igen, Hank visszatérése eléggé borítékolható. Igazából csak az a kérdés, hogy milyen alakban. De hamarosan az is kiderül.
Blue S:
NYPBA Vol2. 18.
Hőseink könnyen vették az első akadályt, a vadnyugati gonosztevők nem sok vizet zavartak ellenük. Meg is lepődtem volna, ha másképpen alakul. Ahogy utaznak vissza a múltba, úgy keményebb ellenfelek is várhatnak rájuk, elvégre ott már (vagy még) a mágia is feltünhet. Ráadásul elvesztették Seregélyt, akinek a sorsa biztos érdekesen fog alakulni.
Nekem tetszett, hogy Simon és Tony összekülönböztek, ilyen a való életben is előfordul. Ettől is életszagúbb a képregény.
Tigrát igyekeznek nagyon vonzónak beállítani, ami talán még az 1870-es években elmegy, hiszen nagyon rámenős, de manapság, mikor már a bikinivonalat is gyantáztatják, szerintem nehezen rúgna labdába macskaalakban. Max Bestiánál. :lol:
Espirita a legjobbkor bukkant fel, Pym egy kicsit összeszedhetné magát. Persze, elég sok sorscsapás érte, de remélem, hogy hamarosan egy magabiztosabb Hank-et láthatunk majd.
Köszönet a honosításért!
Farek:
Jól. ;D
SithLord:
Szóval akkor jól értelmeztem az ábrázolást.Kicsit fura volt.. :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése