HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (267/1091) > >>

Blue S:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Március 28., 10:01:32 ---Tigra pedig ilyen szőrösen is nagyon jó lehet. Gondolj be, puhán belefúrod a fejed a bundájába és vakargatod, miközben ő meg dorombol... Aúúú!
--- Idézet vége ---

Elég sok kép van Tigráról a neten, de egyiken sem láttam rajta bolhanyakörvet.  ;D

Farek:
Igen, Tony és Simon összecsapásai megfűszerezik az életet. Aztán majd meglátjuk, hogy hova is fut ez ki... ;)
Csúnya lett volna, ha ezek a vadnyugati gonosztevők komolyabban megizzasztják őket, pláne a mágnesesség ura...  :hehe:

Tigra pedig ilyen szőrösen is nagyon jó lehet. Gondolj be, puhán belefúrod a fejed a bundájába és vakargatod, miközben ő meg dorombol... Aúúú! Hé! Nem gondoltam komolyan! Amazon, neee!  :m-she-hulk: :fatestapolo:

Igen, Hank visszatérése eléggé borítékolható. Igazából csak az a kérdés, hogy milyen alakban. De hamarosan az is kiderül.

Blue S:
NYPBA Vol2. 18.

Hőseink könnyen vették az első akadályt, a vadnyugati gonosztevők nem sok vizet zavartak ellenük. Meg is lepődtem volna, ha másképpen alakul. Ahogy utaznak vissza a múltba, úgy keményebb ellenfelek is várhatnak rájuk, elvégre ott már (vagy még) a mágia is feltünhet. Ráadásul elvesztették Seregélyt, akinek a sorsa biztos érdekesen fog alakulni.

Nekem tetszett, hogy Simon és Tony összekülönböztek, ilyen a való életben is előfordul. Ettől is életszagúbb a képregény.
Tigrát igyekeznek nagyon vonzónak beállítani, ami talán még az 1870-es években elmegy, hiszen nagyon rámenős, de manapság, mikor már a bikinivonalat is gyantáztatják, szerintem nehezen rúgna labdába macskaalakban. Max Bestiánál.  :lol:

Espirita a legjobbkor bukkant fel, Pym egy kicsit összeszedhetné magát. Persze, elég sok sorscsapás érte, de remélem, hogy hamarosan egy magabiztosabb Hank-et láthatunk majd.

Köszönet a honosításért!

Farek:
Jól.  ;D

SithLord:
Szóval akkor jól értelmeztem az ábrázolást.Kicsit fura volt.. :lol:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése