HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (240/1091) > >>

Farek:
Keblemre, turkia! Te vagy az én emberem!  ;D Végre egy hasonlóan gondolkodó ember.

turkia:
Így van, fejlövés. Ha ez annyira felfrissített vonal, kb így oldanák meg az emerikai katonák.

Farek:
Az Ultimates 1-2 még elég jó. Bár nekem ott van vele bajom, hogy az elkábított Bannert nem fejbelövik, hanem kiviszik a semmi közepére, hogy majd felrobbantsák...  :dry: Ugyan már.

És néha kellenek a nem annyira tempós, nem csak zúzásról szóló részek is, nem árt, ha az ember néha szusszan egy kicsit két világmegváltó kaland előtt.

turkia:
Nos, szerintem mindenki jobban fogadja az Erő Hercegének egy újabb kalandját, mint Pymné évődését csillagdíszes hősünkkel.  :lol: Ami még nagyon nem jön be, az az Ultimate. Mindenki újragondolva, néger Nick Fury, "hihetőbbé varázsolt" szereplők, ezer változtatás, stb... ha valaki meghajlítja az acéloszlopot, kb. mindegy, hogy milyen politikai korrektséggel, meg maszlaggal tálaljuk, úgysem lesz hihető. :cool:  Bár néha a lapos sztorikat is érdeklődéssel olvastam, pl Pókember, vagy Vasember egy-egy magánéleti mozzanata néha (!) egész érdekes.

Farek:

--- Idézetet írta: turkia - 2014. Augusztus 26., 08:51:59 ---...egy lapos Darázs-Kapitány epizód...

--- Idézet vége ---
Valószínűleg a 340-es részről beszélsz :D :D
Az egyik legrosszabb, leglaposabb töltelék történet. Komolyan gondolkodom rajta, hogy átugorjam, mikor odaérünk.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése