HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (239/1091) > >>

Blue S:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Augusztus 26., 09:15:41 ---
--- Idézetet írta: turkia - 2014. Augusztus 26., 08:51:59 ---...egy lapos Darázs-Kapitány epizód...

--- Idézet vége ---
Valószínűleg a 340-es részről beszélsz :D :D
Az egyik legrosszabb, leglaposabb töltelék történet. Komolyan gondolkodom rajta, hogy átugorjam, mikor odaérünk.

--- Idézet vége ---

Szerintem ne ugorjunk. Ne legyél már Semic.  ;D

A BA vagyok 04.

Lény: ez a történet olyan hosszú volt, hogy már azt hittem a többire csak 1 oldal jut. Tetszett, hogy milyen kétségbeesetten kérdezgették Bent a hogyan továbbról.

Tűzcsillag és Jogbajnok: szerintem a legjobb rész a füzetben. Főleg a vége volt igazán drámai, de az is nagyon életszagú volt, ahogy a fiatalabb hősök próbáltak minél többet megtudni a kapcsolatuk jövőjéről. Ki ne akarna kihasználni egy ilyen lehetőséget? Bár én a lottószámokat kérdezném.  :lol: A megoldás, ahogy Loki tervét romba döntik pedig bármilyen kézenfekvőnek tűnik, de akkor is zseniális húzás.

Póknő és Ms Marvel: valahogy nem értettem miért olyanok a rajzok, amilyenek. OK. a történet a nosztalgiázásról szól, de régen sem ez a stílus volt a fő jellemzője a képregényeknek.

Vasember és Termet: igazi Marvel-mini. Jót derültem rajta.

Köszönet a honosításért!  :worship:

talgaby:
De, az volt Micho első honosítása. Belepakoltuk valamelyik ünnepi kiadványba, talán a 10. évfordulósba.

turkia:
Az itt nincs honosítva, ugye? Állítólag nagy siker volt kint, még nem olvastam.

Farek:
Pontosan! A Megtortlő kiirtja a Marvel Univerzumot-ban ez legalább hihető és logikus volt számomra.

turkia:
Zeusz villámaira, csapj bele android!  :cool: Na de tényleg, az első alkalommal leszedné egy mesterlövés és elbúcsúzhatunk Hulktól.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése