HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (236/1091) > >>

turkia:
Jót nevettem, amikor a Kaktusz-nevű alak feltűnt. Következő képen Holdlovag ledöbbenve: "Kaktusz?"  :ugral: Szóval ez inkább valami (nem is annyira) rejtett irónia az alkotók részéről.  :lol:
A következő számban Förtelem? Már nagyon várom, köszi Farek.

Farek:

--- Idézetet írta: Blue S - 2014. Szeptember 08., 11:43:57 ---Farek mester, tervezed a különszámot is?

--- Idézet vége ---
Mármint, amit most következik? Hogyne! Hiszen anélkül nem teljes a sorozat :) Ráadásul a következő részben van rá utalás is.

Örülök, hogy tetszett a lezárás is. Szerintem ez a történet minden hibája ellenére összességében egy jól sikerült történet.

Blue S:
NYPBA Vol2 024.:

Végre elérkezett a leszámolás ideje!
Dominus nagyon kellemetlen ellenfél volt a csapatnak, de Holdlovag megmentette a helyzetet és ezzel talán a Földet is. Sólyomszem helyében Energikont lecserélném Marc Spectorra. Neki a jelmeze is menőbb.  :)

Az ötlet, hogy a rejtett fajt leigázta a saját technikájuk hatalmas, valamint a Holdlovag okozta "syntax error" őrület is. A Luciferes X-Men történetet nem olvastam, ezért a visszatekintést örömmel fogadtam.

Kicsit utána néztem és ez volt Dominus utolsó szereplése, valószínűleg a tébolyult gépet valakik megsemmisítették az űrben. A csicskása viszont még sokszor feltűnt.

Farek mester, tervezed a különszámot is?

Köszönet a honosításért!  :worship:

Farek:

--- Idézetet írta: keildavid - 2014. Augusztus 31., 21:20:06 ---Nem semmi, hogy mostanában milyen sok Bosszú Angyalai képregények vannak, amikhez volt szerencsém elolvasni.

--- Idézet vége ---
Nem ígérem, hogy ez mindig így marad, de azért igyekszem.

SithLord: Szerintem is jók voltak. Régóta terveztem már őket, és végre egy jó alapanyaggal megvalósulhattak.

SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai 7. évszámot,Farek,Genzo! :worship: :worship:
Ahhoz képest micsoda pusztítást csinált Thor,Vasember Thanosnak elég simán megúszták.Csak sírt egyet és bunyó helyett elteleportált. :hehe:
Köszi a Marvel kettő-az-egyben 2.részét is.
De aztán látom,hogy itt már Thanos elkapta az egész brigádot.Pókember pedig jött,látott,győzött  :cool:
Nagyon rendben volt mindkettő történet!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése