HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (237/1091) > >>

keildavid:
A Bosszú Angyalai 7. különszám és Marvel kettő-az-egyben 2. különszám: Tetszett ez a két részes történet. A második része elég érdekes lépés volt. Mivel az elején Pókemberről és a Lényről szólt, és persze nekik volt fontos szerepük ehhez.(És érdekes, két olyan szereplő, akik Bosszúangyalok is lettek, persze évekkel később.)

A Bosszú Angyala vagyok: tetszett az újabb részek, amik mostanában sorra kerültek. Érdekes volt a különböző különálló rövid történetek. Persze tudom, hogy nem minden különálló. Pl. a Jogbajnok és Tűzcsillag egy folytatásos történet.

NYPBA 24.: Tetszett, hogy ez a több részes történet, ami lassan a befejezéshez közeledik. Seregélyről nem is gondoltam, hogy ezt fogja tenni a Fantomlovassal. És persze a többiek még nem is tudnak róla.

Marvel Kalandok BA: Jók voltak ezek is. Bár a Rozsomák és Kardfogú csata közben látszott, hogy komolyabb volt minden. A mondat és a jelenet is. De ez már más kérdés.
A Különszám meg szintén jó volt. Bár ebben is fura volt, hogy Kang mit akart megváltoztatni. És hogy Atlasz Ügynökök is léteztek a régi időkben. A két klasszikus történet is tetszett(Namora és Vénusz).
Nem semmi, hogy mostanában milyen sok Bosszú Angyalai képregények vannak, amikhez volt szerencsém elolvasni.

Farek:
Blue S: Igen, szerencsére sikerült egy nagyon jó minőségű szkennt találni. Én is örültem, mert már régóta tervezgettem ezt a honosítást. Így a szülinapom egy jó apropót adott ennek.

Az, hogy Kapi Berlin elestére emlékezik, lehet, hogy tényleg egy No-Prize-t ért volna, ha annak idején észreveszed :)

Örülök, hogy tetszett az olvasóknak a történet. Majd igyekszem még ilyen finomságokat néha becsempészni.

garrido:
Jó volt a két Thanos sztori, én is rég óta vártam magyarul.  :)

uhrindam:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Augusztus 28., 15:43:55 ---Nagyon szívesen. Remélem, a folytatás is tetszett.

--- Idézet vége ---

Igen, igen, az is nagyon tetszett, köszönet a fordításért, és utólag is boldog születésnapot! :D :D

Blue S:
BA Vol1 Annual 1977

Nagyon jó minőségű a szkennelt anyag, csak ámultam, hogy milyen szépek a színek. Szerintem a rajzok meghaladják a kor színvonalát, igazán kitettek magukért a Marvelnél. A panelek elrendezése is tetszetős.

Az ékkövek már itt is bajt okoznak. Thanos kétségkívül egy őrült zseni. Remek terveket sző, de mindezt egy agyament cél érdekében. Rá tényleg igaz, hogy a szerelem elvette a józan eszét.

A történet felépítése egyszerű, de igazi klasszikus. Szinte faltam az oldalakat, képtelen voltam abbahagyni az olvasást. Fáradt voltam tegnap este, de elhatároztam, hogy addig nem fekszem le, amíg el nem olvasom a 2 történetet. Megérte!  :D

Thanos seregében felfedeztem egy skrull zsoldost is. Azt hittem őt majd CSodakapitány fogja lecsapni, de nem mutatták külön.  :hehe:
Ami még feltűnt, hogy Vasember beszólt Kapinak. Ilyenre azért nem akadhatott sok példa.

Marvel 2 az egyben Annual 1977

Érdekes, hogy régen a Lény milyen népszerű volt. A 2 az egyben tulajdonképpen az ő sorozata, csak mindig kapott maga mellé egy hőst. A sorozat is elég sikeres lehetett akkoriban, elvégre 100 számot élt meg, és volt neki saját füzete is. Később mintha veszített volna az imádott  kék szemű a bájából, ahogy ő fogalmazná.

A történet folytatása nagyon ötletesen van felvezetve, Pókember rémálmát olvasva gyorsan lepörög a kis emlékeztető. Most derül csak ki, hogy igazi kozmikus játszmába csöppentek hőseink. Pókember végső megoldása emlékeztet a Pókember első különszámra, mikor a kígyóemberek ellen harcolva, már egy rakás ellenfél alól kigolyózza az Oltalmazókat fogva tartó kristályt.

Kapit a végeredmény Berlin elestének napjára emlékezteti? Ott volt ő akkor? Nem a háború vége előtt esett a jeges vízbe?

Mikor a történet játszódik az Angyalok még nem lehetnek kapcsolatban Xandarral. Különben tuti, hogy bezárták volna a csillagközi bűnözőket. Hm, ezek szerint, ha a Roncsbrigád egy idegen bolygón randalírozna és levernék őket, akkor őket is elnegednék? Nem hiszem.  :lol:

Köszönet a honosításért!  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése