HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (223/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Bosszú Angyalai v1 98.részét,Farek,Peter P.! :worship: :worship:
Azt először tényleg furcsának tartottam ebben a történetben,hogy Vasember is áldozatául esett ennek a hipnotikus muzsikának.De a későbbi magyarázat már egyértelművé tette,hogyan is következhetett be ez a csúfos eset.Farek nem túloztál mikor Clint új jelmezét furcsának találtad... :hehe: ez röhejes... :badteeth:
Végül is összességében nem volt rossz,várom a következő epizódot!!!

turkia:
Helló Jimmy Star! Üdv itt!

Egyre jobban kedveled Amerika Kapitányt? Rá is fér, általában itt nem sok rajongója van. :D

Jimmy Star:
Köszönöm az üdvözlést, tervezem, hogy maradok:)

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2014. Október 10., 09:57:11 ---...de mi mint tudjuk,hogy Amazont nem lehetne ilyen könnyen lenyomni.Igaz Farek? :cool:

--- Idézet vége ---
Ó, azért én megpróbálnám  :brow: :brow:

SithLord:
Üdv! Köszi a ÓMBA 4.részét,Farek,gorgiasz,Troll! :worship: :worship: :worship:
Itt már annyi szálon futott a cselekmény,hogy a három Kang felbukkanása csak még jobban megkavart(most mi van? :hehe:) Sólyomszem talán itt szembesül először a vezetés gondolatával.Azért a végén nagyot derültem,hogy Kang mégiscsak hoppon maradt. :lol: Kang dokumentációja döbbenet..  :worship:

A nyugati part Bosszú Angyalai v2 2. évszám,Farek,Peter P. :worship: :worship:
Azt hiszem sokunk kívánsága teljesült ezzel a történettel,hogy az Angyalok egymás ellen harcoltak.A csaták végeredményei logikusnak hatnak.Talán Amazon kivételével őt rettenetesen visszafogták a cselekmény szerint.Jó megértem,hogy a nyugisok főnökét nem lehetett legyőzni,de mi mint tudjuk,hogy Amazont nem lehetne ilyen könnyen lenyomni.Igaz Farek? :cool:
Várom a folytatást!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése