HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Blue S:
BA Különszám 16:
A hősök gyorsan kiheverték az első részben látott párbajok fáradalmait és felvették a harcot a már halott szuperbűnözők ellen. Ami érdekes, hogy a rossz fiúk csapatában láthattuk a Zöld Manót, akiről sok év múlva kiderült, hogy nem is volt halott. Úgy látszik ez egy annyira titkos művelet volt, hogy a Halálnak sem szólt senki. :lol:
Ezekben a csoportos összezördülésekben a jó fiúk sérülékenyebbek, mint valaha. Illetve nem csak a fiúk, hanem a lányok is. Amazon gerince olyan könnyen eltört, mint egy száraz faág. Szegény fordító Fareknek elég sokkoló látvány lehetett.
Sólyomszem pánikba esése, majd Kapi erre adott válaszreakciója - vagyis pofonja - a füzet csúcspontja szerintem, ezt nagyon eltalálta az író, de az íjász csele, valamint a pajzshordozó gondolkodásmódja is nagyon el van találva. Kapi mindvégig úgy hiszi, hogy Clint megőrült és már készíti is a vésztervet, hogy lerohanja az elkalandozó Nagymestert.
Köszönet a honosításért! :worship:
KiD:
Igen, ez már nagyon egyéni ízlések kategória. :) Mondjuk mi nem? :D
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2014. Október 21., 22:20:33 ---Hát nem tudom. Nálam Nomád jelmeze veri.
--- Idézet vége ---
Ízlések és pofonok. De szerintem az szimplán csak nevetséges. Ez viszont szánalmasan nevetséges. Szerintem. :)
KiD:
Hát nem tudom. Nálam Nomád jelmeze veri.
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2014. Október 21., 08:02:34 ---Farek nem túloztál mikor Clint új jelmezét furcsának találtad... :hehe: ez röhejes... :badteeth:
--- Idézet vége ---
Furcsának?!? Te kifejezetten kedves vagy Clinthez ;D Konkrétan egy kalap guanónak gondolom :lol:
Megmondom őszintén, nekem nem a szívem csücske ez a történet, nem tartom ezt a füzetet sem közepesnél jobbnak. De elvezet majd minket a kerek 100. részig.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése