HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2014. November 16., 22:10:37 ---A Szerelő rendesen felszívta magát. Sikeres szökés, túszejtés stb. Itt már jobban hasonlít arra a karakterre, akit a Mennydörgőkben láttunk.
--- Idézet vége ---
Ha nem ismered ezt a történetet, akkor téged ér még majd meglepetés :)
Blue S:
BA Vol1. 286.
Remélem, hogy Doktor Druid folyamatos aknamunkája Csodakapitány ellen másnak is fel fog tűnni. Igaz, a jelenlegi csapattagok többsége nem az eszéről híres. A Lovag még csak észrevenné, de továbbra is Darázs jár a fejében, pedig azt hittem, hogy Mr. Hide kiverte belőle.
Marrina ilyen levakarhatatlan? Kész csoda, hogy Namor nem akadt még ki. Elég idegesítő lenne, ha a Párom mindenhova velem akarna jönni.
A Szerelő rendesen felszívta magát. Sikeres szökés, túszejtés stb. Itt már jobban hasonlít arra a karakterre, akit a Mennydörgőkben láttunk.
Köszönet a honosításért! :worship:
turkia:
Kösz az új BA-t Farek! :worship: Szuper a történet, kb az Ostromot olvastam utoljára ilyen kedvvel 20 éve!
Mivel ez rögtön utána játszódik, szinte törvényszerű, hogy ennyire bejön. John Buscema egy állat, nekem kb a világ legjobb rajzolója, meg ez az egész '80-as évekbeli hangulat...
Szerelő eddig elég jó, valahogy nem olyan békuci, mint az Ostromban. Nyilván nem egy Fátum, de Zémó több dologra is felhasználhatta volna. Pl. valami fénycsapda gép CSK ellen, vagy ilyesmi, hogy ne legyen már egy simán béna izom-bandája. Azért Góliát ütős volt.
Zémóhoz még annyit, hogy "jó" stratégiai érzékkel küldte el a banda izomerejének kb egynegyedét a harcok kellős közepette...
Ja, a srác vicces jelmezes pasast említ. Nem tudom, hogy hogy nem szakadt át a papír, amikor az írók ezt kiötlötték, mert AK csillagdíszes cucca mellett más holmiját leszólni több, mint pofátlanság. :D
papperlarue:
Sziasztok!
Köszi az új részt! Már vártam a folytatást.
A 233-as rész nem elérthető. Olvastam a fórumon, hogy már korábban is volt vele gond.
Azt nem tudom, hogy akkor ki lett-e javítva, de most nem jó.
További jó munkát, kitartást a honosításokhoz!
Papper
Farek:
Nem tudtam, hogy mit csinálnak. Nem is emlékeztem rá, hogy mi van a 125-ben.
Nem, egyelőre nincs tervben. Majd egyszer.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése