HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (213/1091) > >>

turkia:
Hú, hát most olvastam Zeusz bosszúját az Ostrom utánról, eddig valahogy kimaradt! Valami eszméletlen jó az is! :ugral: Zeusz nagyon erős, nem gondoltam volna, hogy ilyen jól szerepel. Kíváncsi lennék egy Odin-Zeusz párbajra...

Érdekes a Marvel világában ez az isten-kérdés. Van Odin, Zeusz. Két eltérő hitvilág, Zeusz azt hiszem, teremtőként is hivatkozik magára a fenti történetben. Más istenekről hallgatnak. Pl. kerülik a kereszténység isten-fogalmának megszemélyesítését, Jézus sem jelenik meg szuperhősként. Ezzel az erővel pedig lehetne bosszúangyal. Félmeztelenül, hosszú hajjal. De Buddhát is lehetne mondani. Allah? Ókori keleti istenek? Uráli-altáji hitvilág istene?

Ki akkor a teremtő? Vagy egyszerre több isten tevékenykedik? Ezek szerint igen. Egyáltalán, halandók hogy állhatnak ellen akár egy másodpercig is isteneknek? Egy isten szerintem abszolút mindenható lenne, ami meg Zeuszékra nyilván nem igaz, mert pl nem intézték el Galactust egy szempillantás alatt. Bár említik, hogy G. az istenek felett áll (akit persze egy bunkó Ben Grimm kifektet sima fizikai erővel). Ez is nonszensz nekem. Egy istennek a fizikai erő gyakorlatilag a legelemibb ereje lehet, gyakorlatilag határtalan. Pl. Hulk lefogása sima ügy. Bulldi talán más lenne, mert az ő ereje mágikus és egy déémontól származik, elvileg az meg akár dacolhat is istenekkel. Ha megpróbálok "reálisan" gondolkodni, nekem ezek szúrnak szemet.
 A Túlontúli meg egy másik lépcsőfok már, mindenki felett...

Farek:

--- Idézetet írta: SithLord - 2014. November 18., 08:24:29 ---Hehe, Amazon kislányos kitörése meglepte Druidot. :hehe:  Bezzeg ha Farek ilyen helyzetben lett volna elkapja Amazont és visszacsókolja,igaz? :lol:

--- Idézet vége ---
De meg ám!!!  :brow:

Ami Csodakapitányt illeti, nyilván túl gyorsan hatott a gáz, hogy koncentrálni tudjon. Meg nyilván az író nem szerette volna, ha 2 képkocka alatt elintézi a dolgot. ;)

turkia: Buscema nekem is talán a legnagyobb kedvencem. Imádom rajzban ezt az időszakot.

Asys: Druid nem csak gyanús, de még ronda is  :lol:

Asys:
Köszönöm az Avengers vol. 1. 286.-ot!  :worship:

Amazon mekkora volt már ebben a részben!  :badteeth:
Dr. Druid egyre gyanúsabb...  :rolleyes:
Namor elég sokat vendégszerepelt az Alfa Különítmény képregényben; látom, most Marrina ,,törleszt''!  ;D

SithLord:
Üdv! Köszi a 286.részt,Farek,Genzo! :worship: :worship:
Lenyűgöző,ahogy a Szerelő megszervezte a saját szökését.Nem értettem,hogy  CSK (dramaturgiailag)miért ájult el a gáztámadás alatt mikor is 0.001 mp alatt képes fénysebességre gyorsulni.. :badteeth: Android elég jelentős ellenfél.Ha Dr. Druid nem szúrja ki a gyenge pontját lehet,hogy elbuktak volna az Angyalok.Hmm,vajon Druid a vezetői szerepre tőr?Hehe, Amazon kislányos kitörése meglepte Druidot. :hehe:  Bezzeg ha Farek ilyen helyzetben lett volna elkapja Amazont és visszacsókolja,igaz? :lol:
Várom a folytatást!!!

Gorgonita:
Jó kis rész volt. Különösen a csajok (Amazon és Csodakapitány) súlyára tett epés megjegyzések tetszettek.  :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése