HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Bosszú Angyalai képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2 27.részét,Farek,Peter P.! :worship: :worship:
Húú,vazze a vége mindent vitt!!! Ezt nem gondoltam volna,nagyon meglepett és ez erős kifejezés!!! :hehe:
Nagyon várom a folytatást!!!
Farek:
Fury közelében minden kommunikációs központtá változik :)
A szivar pedig... hozzá képest Churchill közelében soha nem volt. :lol:
Szerintem Furynak nem attól kell félnie, hogy lelövik, hanem hogy alvás közben magára gyújtja a Helibázist. :hehe:
Nem, amennyire tudom, Holdlovagot még a valódi kis szőrös kapta el egy gyors körre... ;)
Asys:
Köszönöm a Nyugati parti Angyalok vol. 2. 27. -et! :worship:
Fury zuhanyzója a kommunikációs központ közepén van, értem... ;D :hehe: :badteeth:
A szivar pedig még ott is a szájában van, hát persze... ;)
,,Még mindig 12:7 az arány a mi javunkra!''
Sólyomszem egyedül majdnem elintézte a fél bandát... :rolleyes:
Optimista fazon ez a Vízöntő! :badteeth:
Tigrában nem csalódtam! :brow:
Gondolom Holdlovagot nem az ÉUCS ,,támadta le''...
Látom, Oroszlánnak eljárt a szája! ;D
Csak lecserélték, méghozzá nem is akárkire; nagy, ill. ravasz húzás volt ez! :brow:
Jót nevettem azon, hogy senki nem tudott aludni! ;D
Blue S:
NYPBA Vol2. 027.
Az ÉUCS Zodiákusok gyűlése olyan volt, mint az előző munkahelyemen az értekezletek. Gyakorlatilag közölték a döntést, de természetesen kíváncsiak voltak mindenkinek a véleményére. Aki nem értett egyet, azt egy idő után lecserélték. Így járt Oroszlán is és ez a csavar nagyon feldobta a füzetet, valamint felvitte az Angyalok ellenfeleinek a veszélyességi mutatóját. Elvégre 2 BA tag a foglyuk, így már talán ki is tudják használni a létszámfölényüket, amivel eddig nem mentek sokra, Sólyomszem egyedül majdnem tönkre verte őket. Tudja ezt a vezetőjük is, ezért folyamodott cselhez, mégpedig nem is akármilyenhez. Nélküle ez a csapat nem sokra menne. Ha az Angyaloknak sikerülne kiiktatniuk, már övék is lenne a győzelem.
Köszönet a honosításért! :worship:
Farek:
Azóta jött még, csak nem tudom, mikor tudom összesíteni. De igyekszem mielőbb.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése