HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Bosszú Angyalai képregények

<< < (204/1091) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a nyugati part Bosszú Angyalai v2 27.részét,Farek,Peter P.! :worship: :worship:
Húú,vazze a vége mindent vitt!!! Ezt nem gondoltam volna,nagyon meglepett és ez erős kifejezés!!! :hehe:
Nagyon várom a folytatást!!!

Farek:
Fury közelében minden kommunikációs központtá változik :)
A szivar pedig... hozzá képest Churchill közelében soha nem volt.  :lol:
Szerintem Furynak nem attól kell félnie, hogy lelövik, hanem hogy alvás közben magára gyújtja a Helibázist.  :hehe:

Nem, amennyire tudom, Holdlovagot még a valódi kis szőrös kapta el egy gyors körre... ;)

Asys:
Köszönöm a Nyugati parti Angyalok vol. 2. 27. -et!  :worship:

Fury zuhanyzója a kommunikációs központ közepén van, értem...  ;D :hehe: :badteeth:
A szivar pedig még ott is a szájában van, hát persze...   ;)

,,Még mindig 12:7 az arány a mi javunkra!''
Sólyomszem egyedül majdnem elintézte a fél bandát...  :rolleyes:
Optimista fazon ez a Vízöntő!  :badteeth:

Tigrában nem csalódtam!  :brow:
Gondolom Holdlovagot nem az ÉUCS ,,támadta le''...
Látom, Oroszlánnak eljárt a szája!  ;D
Csak lecserélték, méghozzá nem is akárkire; nagy, ill. ravasz húzás volt ez!  :brow:

Jót nevettem azon, hogy senki nem tudott aludni!  ;D

Blue S:
NYPBA Vol2. 027.

Az ÉUCS Zodiákusok gyűlése olyan volt, mint az előző munkahelyemen az értekezletek. Gyakorlatilag közölték a döntést, de természetesen kíváncsiak voltak mindenkinek a véleményére. Aki nem értett egyet, azt egy idő után lecserélték. Így járt Oroszlán is és ez a csavar nagyon feldobta a füzetet, valamint felvitte az Angyalok ellenfeleinek a veszélyességi mutatóját. Elvégre 2 BA tag a foglyuk, így már talán ki is tudják használni a létszámfölényüket, amivel eddig nem mentek sokra, Sólyomszem egyedül majdnem tönkre verte őket. Tudja ezt a vezetőjük is, ezért folyamodott cselhez, mégpedig nem is akármilyenhez. Nélküle ez a csapat nem sokra menne. Ha az Angyaloknak sikerülne kiiktatniuk, már övék is lenne a győzelem.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Farek:
Azóta jött még, csak nem tudom, mikor tudom összesíteni. De igyekszem mielőbb.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése