HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Kent22:
kösz a tini titánokat, jó volt újra elolvasni. Emlékszem anno miután kikerült az időgépre alig vártam hogy folytatódjon a sorozat úgylátszik csak meg érte várni Ha már borítokról van szó akk meg kell említeni, hogy Turner cover-je nagyon ütős. Útólag korrigálnám a elöbbi számadatomat egy kicsit elnéztem a dolgokat mondjuk úgy 150 helyett már 250-nél is több dc-s füzet van...
dr samson:
--- Idézet ---az Időgépen még mindig kinn van
--- Idézet vége ---
Jé, ha hiszed, ha nem ezt én is tudtam. Sőt, utólag meg is néztem, a fordítás és eléggé sok minden különböző lett, de volt pár dolog, amit tök ugyan úgy fordítottunk... Arról nem is beszélve, hogy mivel sehol sincs lefoglalva, ezért szabad préda volt. Amúgy gondoltam arra is, hogy kirakjuk az oldalra az Időgépes változatot is, de aztán ezt elvettem. Fölöslegesnek tartottam, csak a helyet foglalná.
Szerk: 2003-as cucc. Akkor még az Outlook volt a menő... És nem vagyok grafikus, de ahogy tudom, megcsinálom.
StakDrone:
TiniTitánok: A borítón lehetne még húzni pár óra bűvészkedéssel, de ez csak egy grafikusnak tűnik fel...
Az utolsó oldalakon van egy elég vicces momentum. Robin mac-én a leveleit Outlook Express-szel nézegeti. Ezen szétröhögtem magam
keildavid:
Zerit köszönöm a segítségedet!Először azt hittem hogy ez nem elérhető,de most már látom!Amit az előbb belinkelted tényleg működik!Még egyszer mondom,köszönöm!
Zerit:
--- Idézetet írta: talgaby ---Meg tudom érteni.
--- Idézet vége ---
Idogep
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése