HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (183/349) > >>

Galamb:
Köszi az újabb részt. Elég érdekes, hogy Selina hőssé válása nem saját karakterfejlődéséből ered, kiváncsi vagyok, hogy mit fog lépni a következő részben.
 A honosítás hibátlan lett, kösz.

keildavid:
Így most már érthető. Köszönöm az infót talgaby.

talgaby:
Ez az eredete, amit itt olvashattál. Itt bukkant fel először.

keildavid:
Ez aztán nagyszerű. Ez a Macskanő-sztori elgondolkodtatóbb és kibontakoztatóbb. És valóban nem baj, hogy nincs benne rengeteg. Szerintem ez nagyon jó történet. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Megtudhatjuk Selináról hogyan állt át amolyan East End őrangyalnak. Zatanna meg elmondta, hogy kitöröltette az emlékeit. Fekete Maszk is megjelent és Okos Bombával úgy néz ki, mintha üzletet akarnak kötni. De Fekete Maszk azt mondta, hogy ne öljék meg a Macskanőt.[/span]  
Van egy kérdésem: ez az Okos Bomba kicsoda? Azt tudom, hogy szerepelt az itt található Macskanő képregényekben. De én nem ismerem az eredetét.
Végezetül pedig köszönöm talgaby ez a Macskanő 50. részét! És további sok sikert kívánok neked! És úgy néz ki te még továbbra is így haladsz két heti ütembe. És azt mondtad, hogy két év alatt szeretnéd ezeket kirakni ez a Macskanő-képregényt.

talgaby:
Frissültünk!
Macskanő v3 50

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése