HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Galamb:
Köszönöm ezt az életszerű sztorit! Remélem a második részt azért annyira nem fogják elszúrni.
Farek:
Az egyik kedvenc sorozatom az oldalon, jól jársz vele, hidd el.
matrixhv:
Köszönet a Macskanő v1-ért, tetszett. Kicsit "más" eredettörténete volt a Batman visszatér c. filmben, de megértem, hogy átírták a vászonra, szalonképesebb lett a nagyközönségnek.
Köszönöm a v3-at is. Nemrég kezdtem el olvasni, úgy 1 hete hagytam abba a 49-ik résznél. Fabatkát egyelőre kihagytam. Kicsit pihentetem, majd folytatom. Nagyszerű munkát végeztetek a Macskanővel. Megmondom őszintén nehezen szántam rá magam, hogy belefogjak... többek között nem hittem el, hogy tényleg érdekesen lehet megírni ezt a karaktert. Pedig de. Főleg, hogy nem egyszemélyes újság... tetszik Slam karaktere is.
Galamb:
Köszönöm az újabb részt! Nagyon tetszett, Selina rendessen alázta Fabatkát, kicsit olyan volt, mintha maguk az alkotók kikacsintása lett volna ez a szám, arról, hogy ők sem gondolták komolyan "Mr. Batka" karakterét!
Galamb:
Hát sosem értetettem, miért olyan nehéz gyorsan ránézni a rajzolóknak, hogy nagyjából mit csinált a másik kolléga.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése