HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Agent.Q:
Még egy kérdés, hogy a NewGen-en van egy olyan rész, hogy "Események" azon belül például a "Senkiföldje" és ott azokat a részeket találom meg amiket feljebb a Batman v1-ben, a Detektív történetekben csak valahogy sorrendbe rakva. igazából ez okoz bennem képzavart meg, hogy a Batman v1 az 560. résztől kezdődik és kimarad pár rész és megint megy tovább... Link, hogy megértsd a mondanivalómat: http://www.newgencomics.hu/kepregenyek/dc-comics/901-batman.html
Vagy valaki leírná az Események lényegét, mert ez se nagyon tiszta nálam vagy, hogy egyes eseményekbe mely részek tartoznak bele és milyen sorrendben...
FZoli:
--- Idézetet írta: talgaby - 2013. Október 30., 11:45:20 ---Allcomicson fogalmam sincs, mi lehet,[...]
--- Idézet vége ---
Főleg Robin megy, illetve a teljes Cataclysm megtalálható ott, ami meg időrendben a Newgenen szereplő Senki földje előtt játszódik valamivel. (Van még köztük kettő nagyobb esemény.)
Agent.Q:
Nagyon köszönöm a gyors választ! Így már beletudok kezdeni.
talgaby:
Nálunk totál önálló sztorik vannak. Egy része eleve nem képezi a hivatalos történetek részét (alternatív univerzumok, másvilágok, kitalált sztorik, nevezd, ahogy akarod), ami meg igen (Koksz, Ankh, Ereklye), az olyan, hogy nem igazán van neki pontos ideje.
A NewGenen a kilencvenes évek környéke megy, a BlaTeCo azt egészíti ki többé kevésbé. Ha a NewGenen elkezded és figyelsz a sorozat számozására, nagyon nem tévedhetsz el. Allcomicson fogalmam sincs, mi lehet, Batman nagyja a NewGenen van, a többiek meg csak úgy belemókolnak inkább.
Ja, és az NG-n megy most a Batman v2, ami a tavalyelőtt elindult totál új sorozat. New 52/Új 52 qalcímen mennek, ha nagyon bizonytalan vagy, vágj bele abba, az kifejezetten új olvasókra lett kitalálva. Bár abból még annyira sok nincsen fenn náluk, mert annyira frissnek minősül.
Agent.Q:
Sziasztok! Még új vagyok a képregények világában és nem tudom, hogy hogy kell olvasni a Batman képregényekt. Milyen időrendben, egyik különálló sorozathoz melyiket kell hozzá olvasni a megfelelő sorrendben... Valaki tudna adni nekem egy olvasási segédletet. Meg még az lenne a kérdésem, hogy más honosító oldalakkal össze dolgoztok (Newgen, Blateco, Allcomics, Batmanhungary) ? Mert ez nekem azért lenne fontos megint csak az olvasás miatt, :D mert akkor ezeket is összekell olvasni? A válaszokat előre is köszönöm!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése