HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (126/349) > >>

dr samson:
Mind a NewGenen van, csak figyelj arra, hogy három különböző tárhelyük van jelenleg, de mindnek ott a linkje az oldalukon. Ja és kifelejtettem az Adam Strange: Bolygórablás minit, az a Rann-Thanagar háború előzménye...

Amondin:

--- Idézetet írta: dr samson ---OMAC Project, Áldozat, Gaztevők Háborúja, Gonosztevők Egyesüljetek, A harag napja, Rann-Thanagar Háború. És nagyjából olvasási sorrendet használtam. Ja meg még mindezek előtt a Lelkiismereti Válság, illetve kb minden sztori 2003 óta a DC-nél, de én most csak a honosítotakat soroltam fel...
--- Idézet vége ---

Értem ezek közül egyedül a gaztevők háborúját a harag napját és Rann-Thanagar Háborút nem találtam meg ezek is a Newgenen vannak vagy valahol máshol?
Ami Csillagfényt illeti igen valóban szuperhős csak nagyon tud idegesíteni amikor ilyeneket csinálnak.
Köszönöm a válaszokat.

dr samson:
No, egyrészt dicséretes dolog, hogy elolvastad, másrészt, nézzük sorban:

--- Idézet ---Számomra itt csak egy negatívum volt. Amikor Lex Luthor lelövi Csillagfényt akkor nem értem hogy hogyan tudot még a továbbiakban repülni?
--- Idézet vége ---
Nos, ide el lehet sütni a szokásos választ, amit minden hasonló kérdésre is: ő egy szuperhős...  

--- Idézet ---Az egyik hogy a Visszaszámlálás a végtelen válságigon kívül milyen előzményei vannak még?
--- Idézet vége ---
OMAC Project, Áldozat, Gaztevők Háborúja, Gonosztevők Egyesüljetek, A harag napja, Rann-Thanagar Háború. És nagyjából olvasási sorrendet használtam. Ja meg még mindezek előtt a Lelkiismereti Válság, illetve kb minden sztori 2003 óta a DC-nél, de én most csak a honosítotakat soroltam fel...  

--- Idézet ---a másik pedig hogy a Tini titánok része melyik rész után játszódik vagy párhuzamosan halad a fősorozattal?
--- Idézet vége ---
Konkrétan párhuzamosan fut, de ha elolvasod az első 5 részt, és utána azt a három részt, ami itt fent van, az is teljesen jó.  

Amondin:
Sikerült elolvasnom a Supergirl 3-5. számait és szeretném értékelni ha nem bánjátok.
Jó történet volt a rajzok is jók voltak. Nagyon jól kilett találva a történet ezzel a két Supergirllel akik gyakorlatilag egymás ellentétei(már amennyire kivettem) a Liga belerakása is nagyon jó ötlet volt szerintem aztán a vége ahogy megoldották a helyzetet... jobb véget nem nagyon tudtam volna elképzelni.
Számomra itt csak egy negatívum volt. Amikor Lex Luthor lelövi Csillagfényt akkor nem értem hogy hogyan tudot még a továbbiakban repülni? Tudom hogy szuperhős de akkor is azután hogy így meglőtték csoda hogy életben maradt nem hogy még repülni is tudjon. Ezt leszámítva hibátlan volt a történet. köszönöm Dr Samson BuB.
A többit majd csak azután fogom elolvasni ha végeztem a végtelen Válsággal(tudom hogy nem spoileres annyira de szeretek sorba menni.) A végtelen válsággal kapcsolatba pedig két kérdésem lenne. Az egyik hogy a Visszaszámlálás a végtelen válságigon kívül milyen előzményei vannak még? a másik pedig hogy a Tini titánok része melyik rész után játszódik vagy párhuzamosan halad a fősorozattal?

Galamb:
Kösz szépen a Macskanő újabb részét! Most, hogy Filmrém egy megkattant gyilkos lett, izgalmasabb karakterré vált, és nem maradt az a zs-kategóriás bűnözőpalnta, aki volt. A Rajzok is jók, a fgordítás is profi!    

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése