HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
keildavid:
Selinának igaza van. Filmrémnek be nem állt a szája és folyton filmcímeket említett. Ez az albínó Filmrém valóban egy mozimegszállott. Ez Filmrém olyan őrült, mint a Batman ellensége Joker. Hát úgy néz ki utoljára bukkant fel a történetben.
Ezt az egyet nem értek, amit most idézek. "És hogy a végén hogyan ússzuk meg, hogy a Bat-füzeteknek földrengések és egyéb katasztrófák után egy nukleáris szennyeződés miatt kelljen 150 részen át crossoverezniük?"
Miféle 150 részes crossoverről lenne szó?
Elírás a 4. oldalon Selina szövegén "És én még azt hitte..." Hittem szó lenne az. Egy "m" betű hiányzik a végéről. És a 17. oldalon, a Filmrém szövege, amikor a atombomba visszaszámlálóját láthattuk" És minden egyes ilyen filmben ugynazt a kérdést teszik fel." Az ugynazt szónál egy "a" betű hiányzik belőle. Ennyi volt a észrevételem.
Ezer köszönet Talgaby a Macskanő v3 61. számért!
talgaby:
Frissültünk!
Macskanő v3 61.
Amondin:
Én is kíváncsi vagyok hogy mennyit fogok belőle megérteni és hogy milyen lesz. Bár azokat a történetek amiket ilyen gondosan és hosszan előkészítenek azok általában jók szoktak lenni. Majd ha végeztem (ami valószínűleg el fog tartani egy darabig) írok majd valamit róla Newgen fórumára.
dr samson:
Rengeteg bizony... és akkor még az Identitás Válságot meg sem említettem, ami különböző okok miat lekerült onnan. Egyébként majd kíváncsi leszek a véleményedre, menyire fog tetszeni, mert mikor anno először olvastam eredetiben 2005-2006-ban szinte nulla DC háttérismerettel, akkor nekem nem jött be. Most viszont már nagyon is tudom értékelni a sztorit.
Amondin:
Köszönöm akkor hozzá is látok az olvasásukhoz ahogy elnéztem el fog tartani egy darabig rengeteg előzménye van.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése