HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
dorian07:
Supergirl: Aranyos, valóban kisebbeknek való.
keildavid:
Denevérember másképpen, avagy Gotham gázvilágnál: Tetszett ez az újabb Másvilágok képregény Batman-ről. Ez is jó történet volt, ami a régi időkben játszódik. Hasonlóan, mint a Houdini-vel, ami szintén olvasható itt a HálóZsákon.
Jó volt elolvasni ezt a klasszikus történetet.
Ezer köszönet érte! :worship: :worship:
Blue S:
Batman - Gotham gázvilágnál
A szavazásnál 5 csillagot adtam a történetre, annak ellenére, hogy már az elején rájöttem ki a Hasfelmetsző. Azonban ez a történet akkor is nagyon megfogott, persze, ehhez kellett a gyilkos kilétét a mai napig övező találgatások is.
Az író remekül oldotta meg, hogyan lehet összekötni Hasfelmetsző Jack indítékait Bruce szüleinek megölésével. A rajzolót pedig legalább ugyanekkora dícséret illeti. A panelek elrendezése, a beszúrt újságcikk kivágások, a stílus, mind pontosan illik a történet hangulatához.
Engem amúgy is nagyon is érdekel ez a gyilkossági ügy, rengeteget olvastam róla, több filmet is megnéztem vele kapcsolatban. Mielőtt egy elborult elméjű sorozatgyilkosnak hinne valaki, nem maguk a gyilkosságok vonzanak, hanem a nyomozás, amely a mai napig új gyanúsítottakat kreál. (A legújabb egy festő és egy tengerész.) Ráadásul még az áldozatok pontos számának meghatározásáról is viták vannak. Sajnos, az akkori technika nem tudta kellően segíteni a hatóságok munkáját. Biztos vagyok benne, hogy a jelenleg használt módszerek segítségével meglenne az igazi tettes.
Köszönet a honosításért! :worship:
talgaby:
Az oldalon az első emlékeim szerint a Végzet, amely elérte Gothamet volt… vagy a Superman: Világok harca.
SilSur:
Ja, nem itt. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése