HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Farek:
Utóbbi.
De ha elolvasod a hírt - amennyiben érhetően fogalmaztam - akkor kiderül, hogy mi a felállás.
Feast4:
Köszi a Generációk új sorozatát. Egy kérdés: Ők most egy másik Superman/Batman akkor vagy az előzők életében ugrálunk más időközönként?
keildavid:
Supergirl - Kozmikus kalandok a 8. osztályban 1-6.: Ma elolvastam egybe ezt a hat részes minit. A rajzok tényleg olyanok, hogy kicsiknek/fiataloknak való.
Voltak benne vicces pillanatok. Kara is mi mindent félreértett, amikor próbált beilleszkedni az emberek között.
A történet hangsúlya olyan, mint a klasszikus-féle Supergirl történet. Még volt is benne sok hasonlóság.
Tetszett és jó volt ez a képregény!
Ezer köszönet érte talgaby-nak! :worship: :worship:
Blue S:
Batman: A jövő ura
A cím alapján azt hittem, hogy egy időutazó lesz a Sötét Lovag ellenfele. Leroi azonban csak előre látta, hogy milyen környezeti károkat okoz az ipari forradalom. Bár ő sem volt makulátlan, hiszen mint a történet végén kiderült pont az előkelőket kímélte, a cinkostársa hátsó szándéka miatt.
A tettestárs kiléte nem okozott nagy fejtörést, csak két ember közül kerülhetett ki. A másik ugye Turner, akinek a polgármesteri szék miatt lett volna érdeke megölni Tollivert és tönkretenni a kiállítást.
Tetszett, hogy a végén Bruce lelepleződött. Fényes nappal tényleg nem volt nehéz felismernie a menyasszonyának. Csak Zorro nem szokott lebukni egy sima szemkötőben. :lol:
Szerintem nagyon jól passzolnak a rajzok a történethez, az első rész grafikája már nem illett volna ide.
Köszönet a honosításért és boldog születésnapot az oldalnak! :worship:
Gorgonita:
Köszi a Supergirl 1. részét. Vicces volt. :pogo:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése