HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (119/349) > >>

talgaby:
López csak Selinát nem tudja rajzolni, de a Macskanője szerintem jobb még Cooke-énál is. És hidd el, nem ő a legrosszabb a sorozaton, Paul Gulacy is rajzolt viszonylag sok részt, hát az egy rémálom volt.

Ben Reilly:
Talgaby igyekeztem pótolni az elmaradásomat Macskanő téren, vagyis elég sokat kellett visszaolvasnom, és azt kell mondjam a karakterek (Holly Robinson és Selina) továbbra sem a szívem csücskei, de a történetek képesek lebilincselni szóval számomra elérték a céljukat. David Lopez rajzai nem tetszenek, de hát ez már az én egyéni szocproblémám. Köszönöm az eddigieket és várom a folytatást.  

Asys:
Samson-nak köszönöm a Supergirl vol.5. kilencedik részét!  
A grafika 10 pontos skálán 11 pont!

dr samson:
Igen, pontosan a Teen Titans v3 01. számának a Turner variant borítója van ott a falon, jól látod.  (mellesleg van ott egy Superboy borító is...  )

keildavid:
Ó tényleg észrevettem egy érdekes dolgot a Supergirl mostani részben, amit még nem említettem. A 12. oldalon, amikor Kara a szobába volt, ott észrevettem egy plakátot, amin szerepelnek a Tini Titánok.(Ez még az év elején is kikerült a főoldalra.) Arrább pedig Gézengúzról is látszik egy plakát, mely a Tini Titánok rajzfilmsorozatból ismerős.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése