HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
dr samson:
--- Idézet ---mert ízelítőt kaphattam Kara és Owen Mercer kapcsolatából,
--- Idézet vége ---
És ez még tényleg csak ízelítő volt, mert az elkövetkező 5 szám egyik fő témája az ő kapcsolatuk lesz...
--- Idézet ---Egyrészt Conner emléke miatt,
--- Idézet vége ---
Na és akkor itt ajánlanám, hogy mindenki olvassa újra a Superman/Batman 26. számát, különös tekintettel az első sztorira. Mellesleg nem is itt érződik igazán Conner halála, hanem majd januártól az Új Tini Titánok sztoriban.
--- Idézet ---És akkor ezek szerint a NewGenen lesz folytatva a Supergirl sorozat. De akkor ez azt jelenti, hogy a többi DC-s képregény is ott lesz folytatva?
--- Idézet vége ---
Igen, odaköltözik a sorozat. És türelem, minden ki fog derülni a jövő héten, de annyit elmondok előre, hogy a Mini titánok marad a Hzs-n.
BuB:
Köszi a Supergirlt, igaz olvasni még nincs időm, de rohadt kíváncsi vagyok a sztorira, főleg a credits oldalon lévő Power girl miatt.
Ben Reilly:
Hú ez egy nagyon jó rész volt. Egyrészt Conner emléke miatt, másrészt mert ízelítőt kaphattam Kara és Owen Mercer kapcsolatából, ami azért is jó, mert Owen-ről doksit kellett készítenem. Ezer köszönet a képregény honosításáért.
keildavid:
Ebben a Supergirl részben egy kicsit fura volt Kara. Mert egyik oldalon aranyosnak tűnik, másik oldalon pedig vagány, kemény csajnak látszik. Hát a Végtelen Válság valóban sok változást okozott neki(és a többi DC szuperhősöknek és bűnözőknek).
És akkor ezek szerint a NewGenen lesz folytatva a Supergirl sorozat. De akkor ez azt jelenti, hogy a többi DC-s képregény is ott lesz folytatva?(Itt pl. most a Tini Titánokról, Supermanről, Batmanről,stb. beszélek.) Nem is olyan rossz ötlet. Mert a DC-s képregények nagy része ott is vannak, amiket eddig láttam.
Ezer köszönet Dr Samson és BuB a Supergirl v5 9. részért! Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz jövőre is(a Newgenen)!
dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2230&catid=7&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Supergirl v5 09[/a]
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése