HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (87/349) > >>

benya11:
Köszönet a Macskanő v3 #79-ért!
A történet színvonala az előzőhöz képest emelkedett, nekem eléggé tetszett. Vajon Selina összesen hányszor tettette magát halottnak? Zseniális volt, ahogy átvágta Reprót. :)
Várom a folytatást!

Az 1. oldal ki lesz javítva?

Balakin:
a hibás oldal nekem is feltűnt(mondjuk elég látványos :) ) de ezer köszönet a 79-es Macskanőért. Bár nem derült ki mi történt az előző rész végén a bolygón pontosan, valahogy nem is bánom, örülök, hogy visszatért Selina a nyirkos, koszos Gothambe. Maradjon is ott :D

keildavid:
Ezer kösz a Macskanő v3 79-ért! :worship: :worship:
Selina Kyle végül visszatért Gothamben. És újból visszatért minden a rendes kerékvágásba.
Repró, aki létrehozta a másolatait olyan volt, mint a Marvel univerzumba ismert Madrox, a Többszörös Ember.
A színjáték, amit Macskanő művelt a végén látszik, hogy majd kiderül a következő részben.

Bár a hibás dolgok topicba már említettem, de itt is leírom. A jelenlegi füzet első oldala hibásan van feltöltve.

talgaby:
Igaz, elvileg már hivatalosan is segítői státuszban vagy, leglaábbis az öt kikerült már tuti megvan a TF-minivel együtt. Nem baj, feledékeny vagyok. :D
Készülni készülök, a Goro-miniről akarok majd írni, de csak ha lemegy teljesen, ami jövő év eleje.

Genzo:
Kösz szépen talgaby a reklámot a blogomnak, az mindig jól jön, és a dícsérő szavak is jól estek. :)  :worship:
"Ez volt az első oda írt cikkem, egyben valószínűleg az utolsó előtti is..." - ez azt jelenti, hogy készülsz esetleg egy újabb cikkel? Én mindenesetre örülnék neki, ez a Chuck Norrisos is jó volt, és sikeres is, az eddigi 81-es olvasottságával ugyan a Top5ből kicsúszott, de elég szép érték a többihez viszonyítva. 
Ja, és ha már a blognál vagyunk, tettem fel neked egy kérdést ott kommentben, majd ha lesz rá időd, nézz be, és esetleg válaszolj, köszi. ;)

És, hogy hasogassak szőrszálat is, már nem "csak" törzsfórumozó vagyok, ezt te kellene tudd a legjobban :) De nem baj, a törzsfórumozót is kitüntetésnek veszem.

A Macskanőket meg már régóta tervezem, hogy elkezdem, és még pár cikk is születhet belőle, mindenesetre megköszönöm az új számot, egyel több pótolnivalóm van. :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése