HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
keildavid:
Ezer köszönet a Macskanő v3 78. számért! :worship: :worship:
Tényleg jó volt ez a történet. Főleg azért mert párhuzamosan volt két közjáték. Slam Bradleyről és a Macskanőről.
És ahogy látom valóban nem volt spoileres tartalom a Salvation Run történetről. Mint pl. Lex Luthor, hogy később valamiért megsérült az arca.
talgaby:
Hála a jó Égnek, nem. Majd elolvassátok a Salvation Runban. Most már tényleg visszatérünk Gothambe, mert lassan le kell zárni a sorozatot.
Balakin:
ezer köszönet a Macskanő 78. részéért. Örülök, hogy végre nem csak a bolygón ment a szenvedés, vagy valami virtuális világban hanem visszatért némileg a sztori Gothambe. Azért kicsit gáz, hogy Slam hagyta magát ennyire bepalizni, de persze lehet tartogat még meglepetéseket ő is.
benya11: szerintem ez is kiderül a következő számban.
benya11:
Talgaby, mint Farek is mondta, én is J'onn-ra értettem, hogy hogy került oda, a Macskanős rész világos. :)
Köszönet a Macskanő v3 #78-ért!
Tetszett hogy a történet két szálon futott, Slam-ről már amúgy is régen hallottunk. Azért az utolsó oldal nem volt semmi, erre most tényleg nem számítottam. :D Lex amúgy miért volt összeverve egyik pillanatról a másikra? Mert amikor Selina megnézte távcsővel, ott még nem volt ilyen állapotban...
Balakin:
Szerintem ez annyira nem nagy spoiler, most olvastam a McDuffy-s JLA-ket ( Sanctuary meg az utánna lévő kettő) és ott elmondják vagy 5 ször már az események elején, hogy J'onn a bolygón van. Amúgy borzalmasak azok a JLA-k, Meltzer ezerszer jobb volt, mégha nem is tökéletes.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése