HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (82/349) > >>

Balakin:
Nagyon kiváncsi vagyok, a Gotham city sirenst olvasom most, bár szerintem az eleje felé jobb volt, de még most se rossz ( ellentétben a Streets of Gothammal, hamár Dini sorozata az is, amibe beleuntam)

talgaby:
Köszi! :) remélem neked és a többi olvasójának ugyanúgy fognak majd tetszeni a Gotham-csajos kéthetente jelentkező részleg további sorozatai is. Igen, lesz még sok DC-s csajsorozat, és egyelőre a következő három évben úgy néz ki, mindegyik gothami lesz (gyakorlatilag Selina, Harley meg egy kevés Méregcsók). El se hinnétek, az ezredforduló környékén milyen piszok jó cuccokat ki nem adtak tőlük.

Balakin:
Ezer és egy köszönet a MAcskanő 82. részéért és az eddigi honosításokért. Valószínüleg sose olvastam volna magamtól ezt a címet ha itt a Hzs-n nincs honosítva, és milyen kár lett volna érte! Mégegyszer köszönet érte ! :worship:

talgaby:
Utóbbi akart lenni, pár évig hivatalosan az is volt az eredettörténete, amíg le nem nullázták. Jelenleg a Johns-féle Origins van érvényben.

zoli:
Üdv, az afrikai  Superman történet  ,Elseworld szerű  történet.  Vagy inkább bövittet  eredet történet,valamiféle  Secret Origin  szerüség :nemtudom:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése