HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
keildavid:
Ezer köszi a Macskanő v3 82. számot! :worship: :worship:
Hát tényleg jó történet volt. Batman és Macskanő elbeszélgettek és közben Selina ismét olyan lett, mint a régebbi időkben. Újból tolvaj lett, és úgy nézett ki, hogy megint ellenség lett Batman-nel szemben. Akkor így véget ért a Macskanő v3 sorozatnak.
Köszi az eddigi Macskanő részekért! :worship:
benya11:
Köszönet a Macskanő v3 #82-ért!
Igazi vérbeli Macskanős befejezést kapott ez a sorozat a Zsákon, hűen az eddigi részekhez. Mielőtt belekezdtem volna a v3 olvasásába, csak elég mérsékelten ismertem Macskanő karakterét, és annyira nem is volt szimpatikus. De ezután az éra után az írónak és persze a rajzolónak sikerült megkedveltetniük velem ezt a karaktert, úgyhogy várom a legközelebbi felbukkanását a HZs-n! :D Valamint köszönet a honosításért talgaby! :worship:
Galamb:
Kösz szépen! Nem volt rossz ez a rész, csak sajnos kicsit "semmilyen". Valahogy nem éreztem azt, hogy ez az utolsó meló azért annyira nehéz volna. Gondolom Pfeiffer jobban kidolgozta volna a sztorit, ha a sorozat vége nem ilyen hamar következett volna be.
Balakin:
Jajj nagyon várommár az 82es Macskanőt, ez a 81es is baromi jó volt bár bevett szófordulat az ezer hála meg ilyesmik, de hát tényleg így van. :worship:
Azon csak én mosolyogtam, hogy a partin Kittka néven mutatkozott be ? ;D
talgaby:
Inkább csak stílusos. Az egész jórészt egy nagy beszélgetés Selina és Bruce között, némi fogócskával. Az lesz különleges, ahogy Pfeiffer előadja.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése