HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
keildavid:
Köszi a Macsaknő v3 3. részét! :worship: :worship:
Selina érdekes módon ő is olyan módszerrel kezd nyomozni, mint Batman. Bár az igaz, hogy mindkettőnél különböznek némileg, hogy milyen módon.
És tényleg olyannak néz ki, hogy lassan halad a történet. Persze ez is érthető, végül is ezek felvezető történetek.
keildavid:
Köszönöm a Macskanő v3 2. számot! :worship: :worship:
A történetben nagy részt tényleg a belső monológon van a hangsúly. Nekem tetszik ez a noir hangulatú történet. nem is gondoltam, hogy majd lesz pár egy olyan rész is, ami elvileg korhatáros jellegűnek számít.
Bár az igaz, hogy a belső monológok infantilisé tesznek egy történetet.
Várom a folytatást!
talgaby:
És ez tényleg semmi ahhoz képest, ami úgy a nyolcadik füzettől indul és megy cirka a 24. számig. Lesznek itt olyan dolgok, hogy egy számot még regisztrációhoz is leszek kénytelen kötni.
Galamb:
Köszönöm az újabb részt! Tényleg zseniálisak a belső monológok, a sztori is tökéletes, hiába sablonos. Egyetlen dolog zavart, hogy Selina honnan szerezte a belépőkártyát a boncteremhez, bár ez tényleg csak nüansz. A honosítás szokott minőség! :worship: :worship: :worship: :worship:
Galamb:
Én is köszönöm! Nagyon hangulatos a sztori, tetszett Selina narrációja. Leslie megjelenésére nem számítottam, ennyire központi karakter lenne Gothamben?, Kiderül majd, hogy honnan ismerik egymást Selinával?
A rajz is jól passzol (engem a Powersre emlékeztet) a sztorihoz, valamiért noirosabb lesz tőle a képregény. (Egyedül az zavart, hogy a prosti megjelenésén éreztem némi öncenzúrát.)
A honosítás is profi munka lett, tetszik a jegyzetpapír szerű szöveg(buborék?). :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése