HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (64/349) > >>

keildavid:
Köszönöm a Macskanő v3 1. számot! :worship: :worship:
Látom, most elkezdődik a v3 sorozat eleje is. Mert már tudjuk, hogy a vége az már befejeződött(44-82. számig).
Darwyn Cooke rajz stílusa tényleg olyan rajzfilmesen néz ki. Emlékszem, hogy az X-Fanzine-on lévő A Szellem képregénynek is ilyen a rajzstílus.
Ha jól olvastam, itt Batman tudta, hogy kicsoda Macskanő. De ha jól tudom, Selina akkor még nem tudta, hogy ki valójában Batman. Erről tudtommal a Batman: Hush történetbe került sor, amikor ez kiderült.
Nagyon jól kezdődik ez a Macskanő v3 sorozat.
Várom a folytatást!

Mike:
Elolvastam a Macskanő v1-et, marha jó volt. :) Tetszett a sok beillesztés a Batman: Első év-be, meg olvastam a híreket, ami magyarázza a párbeszédek furcsaságát, de számomra annyira nem volt zavaró, csak furcsa. Egy dolog nem jött az egészben, mégpedig Selina első rucija. Valahogy az nem jött be. :D S végre vágom, hogy mi lett Hollyval is, ez mindig is érdekelt. :)
Egy szó, mint száz: Köszi! :worship:
Egy észrevétel: a 2. szám borító utáni oldalán v2 van írva. Ez nem tudom, direkt-e, gondoltam, szólok. ;)

benya11:
Köszönet a Macskanő v3 #0-ért!
Tetszett a történet, igazi vérbeli Gotham-es sztori volt. :)
Várom a folytatást!

zoli:
ÜDV,Köszönöm ,a SLAM  BRADLEY történetet, ez is válasz arra a régebbi kérdésemre,hogy milyen hősök -szuperhősök voltak még Batman és Superman előtt  :worship:

keildavid:
Köszönöm a Macskanő v3 0. számot! :worship: :worship:
Érdekes bevezető történet volt. Főleg úgy, hogy nem Macskanő volt a főszereplő, hanem Slam Bradley nyomozó. Nem is gondoltam, hogy Slam Bradley régóta létezett még Batman és Superman első megjelenésük előtt.
Nekem tetszenek a rajzok. Az ilyen nyomozós jellegű történetbe jól illik ez a stílus.

Sok sikert kívánok neked a Macskanő folytatáshoz, Talgaby!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése