HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (52/349) > >>

Mike:
Elolvastam a Co-Mix-os Batmaneket. Mindkettő jó kis sztori volt. Bár az Ankh végén néztem egy nagyot, hogy Batman mennyire tiltakozott, mikor a nőci meg akarta inni a löttyöt, mikor segített neki kidolgozni. Mit gondolt, nézegetni akarja? :D A Legendák is érdekes volt, bár már az elején levágtam, hogy nem Bruce van a köpeny alatt. :)
Köszi, hogy kitettétek őket! :worship:

gabo:
Macskanő v3 00-12: Elolvastam a tavaly kirakott részeit a Macskanőnek, az egész történet olyan komor, sötét, ezeket  a történeteket  a Marvelnél Fenegyerek történeteihez hasonlítanám! Harc a gengszterekkel, szuperhős, vagy szupergonosz sehol, még Batman se nagyon! Ami nem is baj! A rajzok nem tetszenek, de a történeteknek van mondani valója, tetszik ahogy kapcsolódik a Macskanő - Selina nagy dobása című novellához! Megtudhatjuk hogyan ismerték meg egymást Slam  Bradley-vel, akivel még sok kalandja lesz! Köszi a képregényeket várom a folytatásukat!  :worship:

keildavid:
Avenger: nyilván arra Batman: Koksz történetre gondolsz, ami a Batman - A Sötét Lovag legendái 15-16. számokba van, a további három része az X-Fanzine-on van.

avenger:
Köszönöm a legújabb Legends of the Dark Knight képregényt! A történet nagyon tetszett. A rajzok is jók voltak. A végére majdnem elhittem, hogy ő Batman, plusz a végén Batman-től a poén is jó volt. Azt a "drogos-történetet" folytatjátok, azt hiszem a 15-16. számok vannak eddig honosítva.

Gorgonita:
Jó volt ez a Bitumen! Mire a végére értem még az is leesett, hogy már olvastam. A kocsimobil-os poénon viszont így is kétszer röhögtem.  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése