HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (44/349) > >>

Galamb:
Kösz a Macskanő újabb részét!
 Tovább hozta a remek hangulatot, minden kiváló volt benne. Talán az zavart kicsit benne, amikor Slam elveszti a fejét, és szétveri a fickót féltékenységben. Kicsit profibb karakternek ismertem meg, hogy ennyire befolyásolják az érzelmei. Bár az is tény, hogy így még életszagúbb lett a sztori!  :worship: :worship: :worship: 

KiD:
Kár volt lecserélni a rajzolót. Mondjuk pozitív, ha  stílus maradt. Az álom epizód az elején nagyon jó volt, tényleg álomszerű. Kivéve a felismerés rész...

keildavid:
Superman Tarzan: A dszungel fiai 1-3.: Először nagy köszönet eme nagyszerű minisorozatért! :worship: Másodszor egybe elolvastam az egész minit.
És tényleg jó Bár az 1-2. részről már írtam hsz-t, de az érdekes, hogy micsoda változások és más felfogások is voltak. Pl. hogy Superman a dzsungelbe élt, mint Tarzan.
Greystocke lord(a valódi Tarzan) említésre került, hogy nem tudott beilleszkedni sehova. De a 3. részbe végül kiderült, hogy mi lett a sorsa Supermannek és Greystoke lordnak.
Nagyon tetszett nekem ez az Elseworld\Másvilágok-féle történet.

Macskanő v3 12-16.: Ez a történet már sokkal komolyabb és felnőttebb lett, mint az eddigi részek. Azt sose gondoltam, hogy a Macskanő v3-ből lesz egy olyan rész is, ami korhatárosnak számít. Bár ha jól vettem észre, Fekete Maszk már megtudta, hogy kicsoda is ez a Macskanő. Pl. megtudta a nevét és a kilétét. Bár igaz, a sorozat elején úgy utaltak erre, hogy Selina Kyle és Macskanő meghaltak. De ez már más kérdés.

KiD:
A Tarzan - Superman jó volt. Igazából semmi extra, kis lájtos sztori, de tetszett, Tarzan szerepe lehetett volna erőteljesebb, meg még egy részt rá lehetett volna pakolni az akció, meg az izgalom kedvéért, de egy olvasást megér, nem volt rossz választás.

Balakin:
jajj de jó :D Remélem akkor már van olyan rossz mint Liefeld híres csöcsös Captain America borítója :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése