HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
Mike:
Köszi az utóbbi négy Macskanőt! :worship: Nagyon tetszettek, sőt ez a levezetés jobb volt, mint a Könyörtelen. :) Az új rajzoló fura, még egy kicsit szokni kell, de a színkezelése tetszik.
Meg tudnátok mondani, hogy ez a Hush-hoz képest hol játszódik? Mert kiadás alapján már a 8. résznél tartott a Hush, mikor az eheti megjelent.
Galamb:
Köszönöm! Még mindig nagyon tetszik, iszonyat jól megírt, rajzok is szerethetőek, a honosítás is kiváló lett. Nagyon tetszett a "Karon véleménye" rész, a maga kiselvontságával, az utolsó nappal játszódó panelek meg kiválóan szimbólizálta a pozitívabb kicsengést. :worship: :worship: :worship:
Balakin:
egyet értek kiD-el, amúgy nagyon tetszett, remélem ezt is kiadják egybe a Relentlessel mint az azelőtti Brubakereseket, bár sajnos nem találtam erről infót :( (a Relentless elég nehezen beszerezhető, főleg értelmes áron, ahogy nézegettem).
Köszönet!
talgaby:
Sima havi sorozat volt. De a Brubaker-éra egyben, egy húzóra olvasva erőteljes igazán, ha egy gigantikus noir GN-ként kezeli az ember. Emiatt is megy itt viszonylag gyakran. Bár pont most rakok bele egy törést, és csak hat hét múlva fog folytatódni - lesz közte egy másik GN, meg egy lyuk.
KiD:
A három rész jó volt, de együtt inkább, mint külön-külön. Biztos idegesített volna, ha ezt mondjuk a magyar standoknál három hónap alatt háromszor kellett volna megvennem. Nem tudom, Amerikában milyen periodikával ment. De ez nem a történet, vagy a megvalósítás kritikája, csupán a három füzet tartalmasságát, esemény előretolását tekintve.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése