HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

DC kiadó magányos hősei

<< < (312/349) > >>

killjoy:
No, Returns...

Lányom megkapta a Mikulástól a Superman első két részét és a Returns-t. (Jó fej ez a Miki, na ) Az elmúlt két héten meg is néztük mindhármat. És azt kell mondjam, hogy nekem sokkal ripacsabb volt Hackman Lex Luthorként, mint Spacey. A történet is sokkal több fordulatot, meglepetést tartalmazott, mint az első kettő. A Fantom Zóna, mint egy űrben röpködő "2D-s lap", hát attól még a Smallville 5. évadjának végén is besírtam. Nem igaz, hogy ennyire fantáziátlanul kellett ezt megoldani. (Bezzeg a 6. évad elején, az a sivatagos rész... Na az igen!) A látványvilágot nem is próbálom összehasonlítani, hisz harminc év van köztük. Én úgy gondolom, hogy semmivel nem volt rosszabb a Returns, mint az eredeti filmek. A baj igazán az volt csak vele, hogy a Batman Begins után az ember azt várta, hogy mernek hasonlóan újítani, merik újragondolni a legendát. Ez viszont nem történt meg. De azért ez nem volt akkora probléma. Azoknak, akik most ismerik meg Superman történetét, az új változat mindenképpen jobb, mert a mai elvárásoknak sokkal jobban megfelel mind akció mennyiségben, mind látványban.

Ez az én véleményem. Bár az is igaz, hogy én a Macskanőt és a Hulkot is tudtam élvezni

yosha:
No ezt kifejtem.
Olvastam, gondolom te is, az előző forgatokönyveket, volt ott Brainiac meg Metallo, meg minden valoságtalan dolog, ami eddig elkerülte a Supcsi filmeket. Legalább most is maradtak a föld bolygon élő gonosz megnyilvánulási lehetőségeinél, elvégre nem kell a csillagokbol jönni hgoy döfj egyet a kriptonittal.

node. az hogy azt mondtam, hogy nem volt olyan rossz a Returns. No, azt csak azért, mert a kritikák nem igazán fényezték a filmet, csupán hgoy Kevin Spacey mekkorát játtszik (ami igaz is, pl. az első 5 percben)
Ami zavart, az a rengeteg első részre utalo jelenet. A sztori nagyon rendben volt, tele meglepetésekkel és a legjobban kitalált jelenettel a Superman megjelenése ota (amikor alaposan szétverik a szigeten, ott tényleg az ember majdnem elsirja magát, hogy ott van egy ember egy hülye ruhában és válogatott rosszfiuk verik, pedig addig egy hős volt, akit még szemen is hiába lőttek. Ott meg leszurják és kishiján megölik) Na szerintem ez a jelenet vite a pálmát, már csak ezért érdemes volt végigülni a néha (bocsáánat) már unalamasra nyujtott filmet. Pl a Loisos repkedés meg a sok duma. Azt már láttuk az elsőben is. A katasztrofa elindulásátol már okés volt a dolog, ment az eksön, persze tulságosan benne volt az egyszerü emberek küzdeni akarása, ez picit olyan modern katasztrofafilm jelleget adott pár jelenetnek, csak aztán jött a nagy S.
Szerintem nemhogy nem volt rossz, de k.va jo volt, ugy is jötünk ki a mozibol, hgoy két kéz előre, és SSSSSSSSSSSHHHHH!
vagy másképp gondolod?

Galen:

--- Idézetet írta: yosha ---és nem volt olyan rossz a Returns.
--- Idézet vége ---
Na ezt fejtsd ki...

pubbancs:
Nem volt rossz, de lehetett volna sokkal jobb  

yosha:
Ezer bocsánat ha valaki mellreszivja de sztem a Supermanrol valahogy elfeledkeztek itt az emberek, vagy egyéb oka van? (vettem már én is kivülre a bugyit másnaposan---)
Na jo, viccen kivül, a Rejtett személyiség sztorirol: a Jel után ez egy igen eredeti Sman sztori és nagyon kiváncsian várom hogy na most mi lesz... A sztoriban is, meg hogy lesz-e még belöle valami? Elöre is köszi a választ, és nem volt olyan rossz a Returns.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése