HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
DC kiadó magányos hősei
pepo05:
Nos, az én véleményem a SR-ről. Unalmas, hosszú, telis tele üres klisékkel, orbitális bakikkal. Unalmas a történet, már amikor megtudtam, hogy megint Luthor lesz benne, már tudni lehetett, hogy kriptonit meg minden. Oké ez a szigetes rész ez jó ötlet volt, de semmi több. Én a játékvasutas jeleneten sírtam. Az fájt.
Az én llistám a legjobban várt filmekről: PÓk3, Transformers, AvP2, Ghost Rider
yosha:
Nos, a Macskanő sztem horrorfilm, a Hulk pedig okozott pőár vidám percet, pl. mikor Hulk megindul az egyik tank lezuzása után a másik felé, és a letépett csüvel a markába csapdos, mint valami fradista (!!!) a bézbolütövel. Ott sirtam...
Ghost Rider csak jo lesz. Egyik haver a trailer után azt mondta, hgoy az a baja, hgoy láttszik hogy számitogéppel van csinálva pár dolog. Na nem mondod... A gyürük urát meg elhitted?
DE!!! Visszatérhetünk az eredeti témához? Pl. a két futó Superman sorozat a HZs-n... Lesz abbol még valami?
a Rejtett személyiség sztorirol: a Jel után ez egy igen eredeti Sman sztori és nagyon kiváncsian várom hogy na most mi lesz...
Sepi:
Sokan azt mondják, hogy már csak azért megéri megnézni az új Macskanőt, hogy lássuk Halle Barryt feszülős latex ruhában . Én most a Ghost Ridert várom nagyon. Kiváncsi vagyok Nicolas Cage mit hoz ki belőle.
freakdavE:
A Hulk nekem is tetszett. Én a folytatását is várom. A Macskanőt viszont képtelen voltam mindeddig megnézni. Egyszerűen nem bírom rászánni magam. Nekem Michelle Pfeiffer a filmes macskanő és kész. Szerintem elképesztően nagyot alakított anno a Visszatérben. A Begins is bejött. Elég bátran nyúltak az eredeti karakterekhez és ez tetszett.
A Ghost Ridert, meg a 300-at várom már nagyon.
Sepi:
Nem vagy egyedül. Nekem is tetszett valamilyen szinten a Macskanő és a Hulk. És a Returns-el kapcsolatban is sok helyen egyezik a véleményem a tieddel. Valahogy én is azt vártam, hogy egy kicsit újragondolják a figurát, de ehelyett csak egy szimpla folytatást kaptunk, ami nem is volt annyira logikus. Ezt még a Mozi-topikban is beszéltük, hogy van pár olyan dolog ami nehezen helyezhető abba a folytatási ciklusba amit a filmben emlegetnek. Ha viszont ettől eltekintünk egészen jó kis film volt, de az is biztos, hogy nem fog maradandó élményként bennem maradni a film. Egyszerűen nem kapta meg az ember azt a varázst amit várt volna.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése